[Addony] Modern Nogova Army
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: [Addony] Modern Nogova Army
Mi to ani odrobinie nie kojarzy sie z Nogova... To niby Partyzanci z OFP? No nie wiem, zadnego podobienstwa w tym nie ma...
Kojarzy się z Nogovą, ponieważ addon nazywa się Modern Nogova Army.
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Tajgeer pisze: Kojarzy się z Nogovą, ponieważ addon nazywa się Modern Nogova Army.
LoL, tylko, dlatego ze addon ma taka nazwe a nie inna to odrazu musi sie kojarzyć z Nogova? Tez mysle, ze ten addon nie ma nic wspolnego z Nogova, w ogole z OFP, poprostu kolejne przeteksturowane jednoski pod arme jakich wiele.
- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
Mefiu pisze:Tajgeer pisze: Kojarzy się z Nogovą, ponieważ addon nazywa się Modern Nogova Army.
LoL, tylko, dlatego ze addon ma taka nazwe a nie inna to odrazu musi sie kojarzyć z Nogova? Tez mysle, ze ten addon nie ma nic wspolnego z Nogova, w ogole z OFP, poprostu kolejne przeteksturowane jednoski pod arme jakich wiele.
No wlasnie, nic ciekawego pozatym nie wnosi a i jakosc srednia - juz wole rozowe camo wlochow

- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
eJay pisze: Myślę, że słowo-klucz w tym addonie to "Modern".
Przesadzacie z ta interpretacja. Mi sie wydaje ze autor nie mial pomyslu jak nazwac swoj "twor" i wpadl na taki pomysl. Przeciez to tylko kolejna wersja wersja tych samych modeli z innymi teksturami.
plasman - Armed Assault Info pisze: Well ... a smell from Operation Flashpoint here.