Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)
Moderator: Inkwizytor
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Re: Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)
Specjalizacja napewno karcenie, a narodowość... Azerbejdżan? 

ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
Swego czasu grałem na Linage 2 też Dragon Network ale serwer infinity
doszedłem do 27 albo 30lvl. Grałem przez całe lato tak mnie wciągnęła. Myślę czyby czasem nie spróbować na innym serwerze, np. na tym co Koval mówiłeś shadow. Się zobaczy 

- Koval
- ID Steam:
Na Infinity też grałem, dawno temu... przegrałem chyba z 6 czy 7 miechów i doszedłem do 54 poziomu Spellsingerem
. Potem rozdałem itemy reszcie klanu a kasę przekazałem na konto klanowe i jestem 'goły i wesoły'
. Może się spotkaliśmy... postać Janosik5000
z chowańcem Portable Jesus ^^

ASUS K72J
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
- czacha
- ID Steam:
- Numer GG: 2068891
- Kontakt:
Ja nadal maltretuje Existence - bez watpienia najlepszy polski serwer. Graczy online 1-1.3k.
Za 2 tygodnie wbijam 3 profke i robie subke - teraz urlop. Z levelem idzie powoli (ale i raty nie sa wysokie) za to dorobilem sie kilku setow: Zubei Robe, Avadon Robe, Doom Heavy, Nightmare Heavy (
), komplety bizu BlackOre oraz Majestica (wyszla cala za 1 razem) - bron to obecnie DarkLegionEdge (od 62lvl) na +3 z SA Healath. Po powrocie z urlopu klepie Tateosiany oraz skladam BoP'a do wymiany na subke. Matsy i recki juz mam.
Za 2 tygodnie wbijam 3 profke i robie subke - teraz urlop. Z levelem idzie powoli (ale i raty nie sa wysokie) za to dorobilem sie kilku setow: Zubei Robe, Avadon Robe, Doom Heavy, Nightmare Heavy (

inquisitor incognito

- Koval
- ID Steam:
Eee tam, te suby są kiepskie, bo pewnie macie tam retailowe na tym serwerze nie? Czyli suba to inna klasa a żadnych korzyści z niej nie ma prócz uzyskania później noblesse. Na Dragon Network są 2 rodzaje sub - jedna jest retailowa druga jest autorska i polega ona na tym, że przy subowaniu tej autorskiej uzyskuje się skille z obu klas ale można tylko subować w swojej rasie, dowolną klasę.
Aktualnie mam 77lvl Sagitariusa (3 klasa Hawk Eye) i biegam sobie w unsealowanym secie Dark Crystal light oraz z Carnagem (BoP'a mi się nie opłacało, teraz czekam na Draconica, którego może już niebawem dostanę ^^). Do tego robię sobie subkę Warlocka i będę niszczycielem kosmicznym (krytyki nieziemskie, około 5000 p.atk, transfer pain itp.)
Póki co... 26 pvp, 5 PK a robi się coraz ciekawiej bo mamy wojnę z największym ally na serwerze
Aktualnie mam 77lvl Sagitariusa (3 klasa Hawk Eye) i biegam sobie w unsealowanym secie Dark Crystal light oraz z Carnagem (BoP'a mi się nie opłacało, teraz czekam na Draconica, którego może już niebawem dostanę ^^). Do tego robię sobie subkę Warlocka i będę niszczycielem kosmicznym (krytyki nieziemskie, około 5000 p.atk, transfer pain itp.)
Póki co... 26 pvp, 5 PK a robi się coraz ciekawiej bo mamy wojnę z największym ally na serwerze

ASUS K72J
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
zawsze mnie śmieszyły te skróty w lineage.
też kiedyś siekałem na existance.
też kiedyś siekałem na existance.
cfog skończył się na kill'em all
- Koval
- ID Steam:
Jakie skróty?
ASUS K72J
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
Odświeżam trochę temat. Od paru dni MMORPG "Archlord" stało się grą F2P w systemie "koreańskiem" tj. granie jest za darmo, ale można kupować pewne przedmioty normalnie niedostępne w grze (z tego co wyczytałem to są to "consumables", a nie jakieś "premium account" czy coś). Ponoć gra jako płatna nie cieszyła się powodzeniem, więc producent spróbował odzyskać choć część poniesionych kosztów.
Gra nie oferuje niczego szczególnego i na pewno nie była warta 50 zł/miesiąc, ale za darmo może być ciekawa. Na pierwszy rzut oka to coś między Knight Online i Lineage 2. Oferuje:
Instalka do pobrania za darmo waży 1,4 GB. Wymagania sprzętowe nie powalają (Pentium 4 1.5 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 128 MB, 4 GB HDD, Windows 2000/XP.).
link do polskiej strony
Gra nie oferuje niczego szczególnego i na pewno nie była warta 50 zł/miesiąc, ale za darmo może być ciekawa. Na pierwszy rzut oka to coś między Knight Online i Lineage 2. Oferuje:
- typowy dla azjatyckich fantasy klimat i oprawę wizualną
- trzy rasy do wyboru: Ludzie, Orki, Elfy
- Po trzy klasy u Ludzi i Orków (fighter, magik i łucznik) i dwie u Elfów (magik summoner i łucznik).
- Typowe rozwijanie postaci - 100 lvl, skille dla danych klas. W przypadku zgonu strata 3% EXP (ale możemy się wskrzesić sami odpowiednim przedmiotem bez straty exp, zapewne tylko do kupienia w store).
- Gildie, wojny gildii, oblężenia itp.
- PvP na typowych zasadach - są "safe zone'y", areny do walki, PKer jest oznaczony na 20 minut, gracze do 6 lvl nie mogą być atakowani.
- wytwarzaniem i handlem może zajmować się każdy
- Spora ilość questów (naliczyłem chyba 700 dla samych ludzi, ale jak sądzę nie będą jakoś mocno urozmaicone)
- Są wierzchowce i można walczyć z siodła
- duży swiat, cykl dzień/noc, zmienne warunki atmosferyczne, dobra (ponoć) muzyka Londyńskiej Orkiestry Symfonicznej
Instalka do pobrania za darmo waży 1,4 GB. Wymagania sprzętowe nie powalają (Pentium 4 1.5 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 128 MB, 4 GB HDD, Windows 2000/XP.).
link do polskiej strony
-
- ID Steam:
- Numer GG: 7031645
- ID gracza: 2105860
- Kontakt:
Grałem w tego Archlord ale nie przypadła mi do gustu.
Bardzo wciągneła mnie gierka Cabal Online.
Wiecej informacji w tym linku http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=7474
Bardzo wciągneła mnie gierka Cabal Online.
Wiecej informacji w tym linku http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=7474

Cabal płytki jak MU Online z tego co wiem. Przyglądnę się propozycji Alderousa.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 7031645
- ID gracza: 2105860
- Kontakt:
Zależy kto co lubi najlepiej zagrać i samemu sie przekonać.SiD pisze:Cabal płytki jak MU Online z tego co wiem. Przyglądnę się propozycji Alderousa.
Ja teraz gram w Cabala i grałem jak była Open Beta jak zrobili Closed Bete probowałem grac przez ten czas w inne gry tego typu to żadna mi sie nie spodobała.