ACE2 - problemy przy instalacji i aktualizacji
Moderator: Inkwizytor
- Mickie Black
- ID Steam: [UKSF] Mickie_Black
- Numer GG: 55752673
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Re: ACE2 - problemy przy instalacji i aktualizacji
Masz na myśli wyciągnięcie z ACE folderu userconfig i wklejenie go do głównego katalogu OA? Zrobione, bez skutku. Chyba, że coś źle skonfigurowałem - zmieniłem tylko Johna Doe na Mickie Blacka.

- Mickie Black
- ID Steam: [UKSF] Mickie_Black
- Numer GG: 55752673
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Re: ACE2 - problemy przy instalacji i aktualizacji
Wszystko naprawione. Zrobiłem bardzo głupi błąd.
Mój durny laptop, od czasu aktualizacji systemu, zmienił nazwy wszystkich użytkowników na Asus, oraz, bonusowo, zainstalował mnóstwo firmware'owych śmieci - w związku z tym, narobiło się burdelu w rejestrze. Wystarczył skan CCleanerem, reinstalacja samego Arrowheada i zmiana wszystkich nazw użytkowników we właściwościach systemu. Chwilkę później miałem drobne problemy z ACRE, ale wszystko jest już okej. Najprostsze rzeczy sprawiają najwięcej problemów.
Dzięki wszystkim za próby pomocy!
Mój durny laptop, od czasu aktualizacji systemu, zmienił nazwy wszystkich użytkowników na Asus, oraz, bonusowo, zainstalował mnóstwo firmware'owych śmieci - w związku z tym, narobiło się burdelu w rejestrze. Wystarczył skan CCleanerem, reinstalacja samego Arrowheada i zmiana wszystkich nazw użytkowników we właściwościach systemu. Chwilkę później miałem drobne problemy z ACRE, ale wszystko jest już okej. Najprostsze rzeczy sprawiają najwięcej problemów.
Dzięki wszystkim za próby pomocy!