Gdzie pograć dobry coop w ARMA 3?

Informacje i dyskusja o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Sasek
ID Steam:

Gdzie pograć dobry coop w ARMA 3?

Post autor: Sasek »

Witam!
Szukam jakiejś grupy (ewentualnie klanu), gdzie można by było pograć z kimś rozgarniętym w coopa w ARMA 3. Możecie mnie gdzieś skierować?
Pozdrawiam
Tenk
ID Steam:
ID gracza: 4

Re: Gdzie pograć dobry coop w ARMA 3?

Post autor: Tenk »

W dziale, w którym napisałeś ten temat reklamuje się mnóstwo grup coop ;)
Sasek
ID Steam:

Post autor: Sasek »

Tenk pisze:W dziale, w którym napisałeś ten temat reklamuje się mnóstwo grup coop ;)
Chętnie usłyszałbym coś o nich od innych użytkowników bo wpadłem na takich jednych co chcą być "bardziej wojskowi niż jest wojsku". Lepiej usłyszeć coś od innych bo reklama reklamą a w praniu jest inaczej. :)
Awatar użytkownika
=NN=Edek
ID Steam:

Post autor: =NN=Edek »

Radziłbym ci wbić na teamspeak'a jednej czy drugiej grupy popytać pogadać i myślę że szybko znajdziesz grupę odpowiednią dla siebie i twojego stylu gry ;) . P
Awatar użytkownika
Przemro
ID Steam: prz3mr0
Kontakt:

Post autor: Przemro »

Jeżeli chodzi o rozgrywki to musisz samemu się również określić czego chcesz. Są klany stawiające na realizm jak i takie które czerpią zabawę w inny sposób. Natomiast jeżeli chodzi o klany i opinie o nich to ciężko z tym, bo każdy powie coś innego. Polecam Ci zobaczyć strony klanów oraz jak posiadają kanały Youtube - tam masz szanse zobaczyć jak wygląda rozgrywka i czy to Ci pasuje.

http://armasite.pl/klany

Powyżej masz spis klanów, które się tam zgłosiły. Myślę, że to ułatwi zadanie. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”