Piraci promują Armed Assault?
Moderator: Inkwizytor
Piraci promują Armed Assault?
Osoby, które zassały z netu cracka do Army, mają mały problem…celność broni spada o jakieś 50%...czyli, jeśli nie masz oryginału możesz traktować AA jako demo…hehe.
Teraz będzie odwieczne pytanie co było pierwsze jajko czy kura? Czy to BIS przechytrzył crakerów czy to crakerzy promują Armę?
Teraz będzie odwieczne pytanie co było pierwsze jajko czy kura? Czy to BIS przechytrzył crakerów czy to crakerzy promują Armę?
Chcę być uczciwy, ale poszukuję wspólnika. Sam nie będę się wygłupiał.
- hryst
- ID Steam: hryst
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Piraci promują Armed Assault?
ee jest juz crack do amra?
Do której wersji?
Szybko sie uporali z SF
Do której wersji?
Szybko sie uporali z SF
You will be assimilated. Resistance is futile.
Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|

Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|
Plik No DVD do najnowszej wersji 1.05 został wydany w dzień kobiet, ponieważ moja płyta ma już niezłą rysę postanowiłem go sprawdzić, wszystko chodzi ładnie, pięknie, ale przejście treningu strzeleckiego graniczy z cudem, czyli Bóg kule nosi…jeśli ktoś lubi humanitarny tryb rozgrywki lub lubi być mięsem armatnim online to crack jest dla niego…hyhyhy
Od wersji 1.05 prawdopodobnie gra nie jest już zabezpieczona przez SF (między innymi polska wersja) a przez SecuROM v7.31.0011
Od wersji 1.05 prawdopodobnie gra nie jest już zabezpieczona przez SF (między innymi polska wersja) a przez SecuROM v7.31.0011
bzdura cały czas mam SF a poza tym crack jest do wersji niemieckiej/angielskiej nie zaś do wszystkich czy też polskiej/czeskiej/rosyjskiej.
- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
bobi pisze: Plik No DVD do najnowszej wersji 1.05 został wydany w dzień kobiet, ponieważ moja płyta ma już niezłą rysę postanowiłem go sprawdzić, wszystko chodzi ładnie, pięknie, ale przejście treningu strzeleckiego graniczy z cudem, czyli Bóg kule nosi…jeśli ktoś lubi humanitarny tryb rozgrywki lub lubi być mięsem armatnim online to crack jest dla niego…hyhyhy
Lekko niedorzeczne informacje hehe

jeśli ostatnia wydana wersja to angielska 1.04 (chyba że coś mi uciekło

aporpos tej celności gorszej rzekomo o 50 %

Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2021, 20:02 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Rainbow pisze: Crack wydany został dla wersji angielskiej (1.05) zabezpieczonej SecuRom'em. Gra działa, ale efektem ubocznym jest kompletny brak celności z broni. Trick zastosowany już w OFP...
zwany dokladniej FADE
BIS zapowiadal ze bedzie tez w ARMA

Ok., ustosunkuję się do waszych wypowiedzi…
@ Cleric, WarMod nic nie daje, na strzelnicy trafiłem do pierwszej, najbliżej usytuowanej tarczy za szóstym razem. Bez cracka strzelam bezbłędnie z Wardom’em jak i bez niego.
@ Garbol wersja którą posiadam (LEM) jest zabezpieczona SF, płyta na pewno korzysta z SF, czyli nigdy nie wykonasz prawidłowego obrazu tej płyty możesz go jednak emulować w deamon’ie. Ja tego nie robiłem, ale czytałem o tym na tej stronie. Co ciekawe po wydaniu patch’a 1.05 podobno nie da się już tak samo oszukiwać SF. Crack jest do wersji niemieckiej/angielskiej, która podobno jest zabezpieczona przez SecuROM, ale działa też na wersji polskiej. Nie znam się na zabezpieczeniach ale przypuszczam, że wraz z patch’em 1.05 nastąpiła unifikacja zabezpieczenia na SecuROM v7.31.0011. Dla pewności zdjęcie, plik arma.exe zabezpieczony prze SF, aplik arma_server.exe przez SR.
@ Cleric, WarMod nic nie daje, na strzelnicy trafiłem do pierwszej, najbliżej usytuowanej tarczy za szóstym razem. Bez cracka strzelam bezbłędnie z Wardom’em jak i bez niego.
@ Garbol wersja którą posiadam (LEM) jest zabezpieczona SF, płyta na pewno korzysta z SF, czyli nigdy nie wykonasz prawidłowego obrazu tej płyty możesz go jednak emulować w deamon’ie. Ja tego nie robiłem, ale czytałem o tym na tej stronie. Co ciekawe po wydaniu patch’a 1.05 podobno nie da się już tak samo oszukiwać SF. Crack jest do wersji niemieckiej/angielskiej, która podobno jest zabezpieczona przez SecuROM, ale działa też na wersji polskiej. Nie znam się na zabezpieczeniach ale przypuszczam, że wraz z patch’em 1.05 nastąpiła unifikacja zabezpieczenia na SecuROM v7.31.0011. Dla pewności zdjęcie, plik arma.exe zabezpieczony prze SF, aplik arma_server.exe przez SR.
- Załączniki
-
- a (Medium).JPG
- (79.97 KiB) Pobrany 2442 razy
OPF też mam w oryginale, działa mi bez płyty i to bez żadnego cracka, wystarczy tylko zainstalować mod ECP.
- Uncle Blues
- ID Steam:
- Numer GG: 1562358
- ID gracza: 2841
hryst pisze: ee jest juz crack do amra?
Do której wersji?
Szybko sie uporali z SF
Z tego co wiem już z 2 dobre miesiące jest crack do Army, sam nawet miałem i byłem gotowy ściągnąć, ale jak zobaczyłem w sklepie to kupiłem