Moderator: Inkwizytor
Nie obrażaj mnie pisząc kłamstwa, że obrażałem kogoś, bo tak nie było.FOX-PL* pisze:Dziwi mnie vass że grałeś aż do momentu dostania bana (pomimo wielokrotnych strat jak to napisałeś) za odzywki na side channel cywili zwłaszcza obrażając administrację, wydaje mi się że w tym momencie twoje argumenty są całkowicie niewiarygodne albo inaczej tracą wartość.
Pewnych? Mało powiedziane.FOX-PL* pisze:Pomimo jeszcze pewnych błędów serwer jest rozrywany przez graczy zdarza się wielokrotnie w porach szczytu kilkanaście minut spamowania aby wejść, fakt wpada dużo dzieci
Moje zachowanie? O jesu, a co ja takiego zrobiłem? Wypowiedziałem się, że zrobiliście Państwo policyjne? Przypadek, że szef policji to administrator?FOX-PL* pisze:Z tych błędów które opisałeś 3 punkt zgadzam się jest upierdliwe niestety nie wszystko jesteśmy wstanie ogarnąć. A zachowanie twoje na pewno ma wpływ na wydłużanie tych procedur niż pomoc w ich naprawieniu. Dlatego kolego zastanów się co robisz i nie pisz bzdur.
Zwróciłeś mi uwagę? Napisałeś, że dostanę bana za wylogowanie przy aresztowaniu. To było zwrócenie uwagi?MARCEL pisze:Vass jeżeli nie potrafisz się zachować/grać z ludzmi gdzie sam Ci zwracałem uwagę i mówiłem że za to co robisz jest ban (nie pomogło) sam zapracowałeś na BANa