ACE Poprawka na wiatr w karabinach snajperskich.
Moderator: Inkwizytor
ACE Poprawka na wiatr w karabinach snajperskich.
Witam. Szukam odpowiedzi na pytanie jak w temacie. Dotyczy wschodnich i zachodnich, czyli w skali metrowej i moa. Jak to się liczy? Jaki jest na to wzór? Czytając wartości z tabeli nie mam pojęcia co zrobić. Wartość z tabeli przez prędkość wiatru bocznego? Czy jak? Z góry wielkie dzięki.
Re: ACE Poprawka na wiatr w karabinach snajperskich.
Nie szukam programu tym bardziej że mam symbiana :p Widziałem to :p Szukam konkretnie co robić.. Poza tym z tego co wiem to tylko na "Hamburgerskie" karabiny...
Ktoś obeznany jest w stanie chociaż powiedzieć jak otworzyć ten program by wiedzieć co robi? Otworzyć w sensie od podszewki. Zobaczyć kodowanie, poszczególne funkcje itp.
Tego się tak łatwo nie nauczysz. Najszybciej będzie jak dołączysz do jakiegoś profesjonalnego klanu, tam pokażą Ci wszystko.
Z własnego doświadczenia powiem Ci że granie w ACE bez ogarnietej grupy mija się z celem.
Z własnego doświadczenia powiem Ci że granie w ACE bez ogarnietej grupy mija się z celem.

Mam ogarniętą grupę
Mamy tu nawet Biotechnologa
Powiedzmy że nieco przerobiłem Pierwszy wzór Siacciego. Wyniki są obiecujące ale sprawdzę jeszcze w boju i spróbuję uprościć moją bazgraninę 

Zawierając wszystko w wielkim zaokrąglonym skrócie wygląda to tak: (Wartość z tabeli : 4) * Wartość wiatru bocznego = Bach! Popraweczka!
Niestety jest to dość skrótowa, łopatologiczna wersja. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to z chęcią zapraszam na TS: 178.217.190.56:6330. Jestem dość często więc jakby co, z pomysłami bądź innymi rzeczami związanymi z karabinami snajperskimi bądź wyborowymi zapraszam