Arma3 oficjalnie
Moderator: Inkwizytor
Re: Arma3 oficjalnie
Ja jestem tego zdania, że jeśli kogoś stać na sprzęt pod Arma 3, to cena gry nie powinna grać dużej roli. Ja kupiłem Alfę nie, dlatego bo jest taniej, lecz dlatego bo już chciałem się nią bawić, obserwować i doświadczać wprowadzanych zmian i ulepszeń.
- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Jak każdy nas - chce to mieć chce to zobaczyc!
Ja mam nadzieje ze trojka przyciagnie duza ilosc graczy i powstanie sporo serwerow pvp, wystaczy mi tylu graczy ilu w czsach ligi ECL za czasow ofpa
Ja mam nadzieje ze trojka przyciagnie duza ilosc graczy i powstanie sporo serwerow pvp, wystaczy mi tylu graczy ilu w czsach ligi ECL za czasow ofpa
mam komp z przed 5 lat ( w tedy był najlepszym dostępnym )
32 bity procesor 3 gh 4GB ramu jedyna różnica to karta graficzna ( ponoć najlepsza jaka może być... ) a arma 3 chodzi mi na detalach ultra a ja nie bawię się w małe bitwy, czasem gra zwiesza mi się na minute aby wszystko wczytać ale potem wszystko działa płynnie a po następnych uruchomieniach jest jeszcze lepiej
wniosek?
z wymaganiami nie jest tak źle...
co do samej gry.... hmm
powiem tak:
pierwsze wrażenie: celownik i wygląd call of duty i battlefield
drugie wrażenie: fizyka znacznie lepsza niż w armie 2
trzecie wrażenie: to arma 2 z nową fizyką texturami i broniami
ostatnie, czwarte: dzięki twórcą że akcja jest w przyszłości
ogulne wrażenie: jak dodadza wiencej map i broni to będzie extra
mam nadzieje że nie przesadziłem z emotikonami jeśli tak to z góry przepraszam
32 bity procesor 3 gh 4GB ramu jedyna różnica to karta graficzna ( ponoć najlepsza jaka może być... ) a arma 3 chodzi mi na detalach ultra a ja nie bawię się w małe bitwy, czasem gra zwiesza mi się na minute aby wszystko wczytać ale potem wszystko działa płynnie a po następnych uruchomieniach jest jeszcze lepiej
wniosek?
z wymaganiami nie jest tak źle...
co do samej gry.... hmm
powiem tak:
pierwsze wrażenie: celownik i wygląd call of duty i battlefield
drugie wrażenie: fizyka znacznie lepsza niż w armie 2
trzecie wrażenie: to arma 2 z nową fizyką texturami i broniami
ostatnie, czwarte: dzięki twórcą że akcja jest w przyszłości
ogulne wrażenie: jak dodadza wiencej map i broni to będzie extra
mam nadzieje że nie przesadziłem z emotikonami jeśli tak to z góry przepraszam
pa zastanowieniu powinni dodać jakiś system przetrwania...
np. zawrze marzyłem o możliwości walki w trudnych warunkach na jakieś mapie zimowej, gdzie można zamarznąć itp
co do emotikon... fakt ciut przesadziłem
np. zawrze marzyłem o możliwości walki w trudnych warunkach na jakieś mapie zimowej, gdzie można zamarznąć itp
co do emotikon... fakt ciut przesadziłem
oli00PL, bardzo fajnie że jesteś aktywny na forum, docenia się aktywnych użytkowników, ale jedna prośba do Ciebie. Popracuj nad ortografią lub używaj słownika wbudowanego w edytor pisania na forum. Nie poprawnie napisane słowa są podkreślone czerwony ślaczkiem, wystarczy kliknąć i wybrać poprawione słowo, to o które nam chodziło. Będą Ci wszyscy wdzięczni za ten jakże prosty manewr
Tenk pisze:oli00PL, bardzo fajnie że jesteś aktywny na forum, docenia się aktywnych użytkowników, ale jedna prośba do Ciebie. Popracuj nad ortografią lub używaj słownika wbudowanego w edytor pisania na forum. Nie poprawnie napisane słowa są podkreślone czerwony ślaczkiem, wystarczy kliknąć i wybrać poprawione słowo, to o które nam chodziło. Będą Ci wszyscy wdzięczni za ten jakże prosty manewr
włąśnie dlatego jest ich tak mało pracuje nad tym cały czas
[Slawek]
Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Dotychczasowe przewinienia: §4 pkt. 6,8,9.
- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Filmik przedstawiajacy mase ficzerow jakie beda w armie 3.
Wyspa Altis, drony, artylerie, czolgi itp itd. Film trwa godzine, opublikowany wczoraj!
Wyspa Altis, drony, artylerie, czolgi itp itd. Film trwa godzine, opublikowany wczoraj!
I ten film utwierdził mnie w przekonaniu ze mimo ze na moim kompie ArmA chodzi kiepsko to kupno alphy było dobrą inwestycją Byle by mission makerzy zrobili w multi użytek z tych autonomicznych pojazdów i dron,
Najnowsza aktualizacja do bety wprowadza Steam Workshop oraz szereg poprawek i usprawnień. Dodatkowo opublikowanych zostało 9 nowych screenshotów przedstawiających wyspę Altis.
Więcej informacji: http://armasite.pl/news/39/aktualizacja ... m-workshop
Więcej informacji: http://armasite.pl/news/39/aktualizacja ... m-workshop
PCLab.pl przeprowadził bardzo interesujący test gry ArmA 3. Wniosek? Bez mocnego procesora, ani rusz!
Więcej informacji: http://armasite.pl/news/45/sprz-towy-test-gry-arma-3
Więcej informacji: http://armasite.pl/news/45/sprz-towy-test-gry-arma-3