Arma3 Alpha (zakupy i spekulacje)
Moderator: Inkwizytor
Re: Arma3 Alpha (zakupy i spekulacje)
Zaproszeń jeszcze nie ma, od 15 marca mają być
http://www.youtube.com/watch?v=NrSzbvael4Q Hehe
Równie dobrze mogliby nie pobierać opłaty za Alpha.

To nie tyle opłata za alphe - pamiętaj, że kupując już teraz (nawet podstawową wersję), dostajesz dostęp do alphy, bety i pełnej wersji gry w momencie premiery. 100 zł to nie jest duży wydatek 

To nie jest duży wydatek, jeśli bym miał grać w tę grę, a to stoi pod znakiem zapytania (wymagania sprzętowe i czasowe) - nie wspominając (akurat wspomniałem) o braku możliwości odsprzedaży.
Jeśli to godny następca OFP, to warto wydać dużo więcej niż 25 euro, ale co do tego mam dużo wątpliwości.
Nie kupię kota w worku chociażby dla zasady.
Jeśli to godny następca OFP, to warto wydać dużo więcej niż 25 euro, ale co do tego mam dużo wątpliwości.
Nie kupię kota w worku chociażby dla zasady.
Jeżeli ktoś się waha co do kupna to jak najbardziej zachęcam. Gra się wyśmienicie. Mam już wersję alpha, uważam za dobrze wydane 20 funciaków. 
Ja osobiście dopiero po zagraniu w lite dzięki zaproszeniu od mojego kolegi, doświadczyłem potężnego olśnienia. To trzeba przetestować, koniecznie!

Ja osobiście dopiero po zagraniu w lite dzięki zaproszeniu od mojego kolegi, doświadczyłem potężnego olśnienia. To trzeba przetestować, koniecznie!