Arma3 oficjalnie
Moderator: Inkwizytor
- RozekPoland
- ID Steam: RozekPoland
- Numer GG: 24417445
- Kontakt:
Re: Arma3 oficjalnie
Udostępnienie gry na platformie STEAM to dostęp do szerszej publiki, a tym samym możliwość zainteresowania większej liczby odbiorców/graczy.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2021, 03:34 przez RozekPoland, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Rożek ma racje jeśli chodzi o graczy dayz.
A tak z mojego doświadczenia (i forum) w sprawach DayZ to jeśli chodzi o graczy, którzy od niej zaczynali kontakt z armą to z 90% w ogóle nie gra w arme bo (nie podoba mi się, za trudna, za nudna, głupia itd). Pozostali się wkręcają próbują innych modów, grają w multi czy singla. Więc trochę graczy dojdzie do A3.
Co do wymagania steama dla mnie "-".
A tak z mojego doświadczenia (i forum) w sprawach DayZ to jeśli chodzi o graczy, którzy od niej zaczynali kontakt z armą to z 90% w ogóle nie gra w arme bo (nie podoba mi się, za trudna, za nudna, głupia itd). Pozostali się wkręcają próbują innych modów, grają w multi czy singla. Więc trochę graczy dojdzie do A3.

Co do wymagania steama dla mnie "-".
Czy ktoś da lite? Steam: dawid96pl
Proszę użyć odpowiedniego wątku: viewtopic.php?f=133&t=4906dawid96 pisze:Czy ktoś da lite? Steam: dawid96pl
No i panowie warto było zakupić Alphe ceny wzrastają i to ładnie, kto nie kupił warto się pospieszyć do 25 czerwca:
http://www.armaholic.com/page.php?id=21193
http://www.armaholic.com/page.php?id=21193
- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Cennik podany był od poczatku na stronie army.
Cena za gotowa gre ladnie podskoczy w porownaniu do alfy.
Cena za gotowa gre ladnie podskoczy w porownaniu do alfy.

Nie przypominm sobie aby 3 miechy albo wiecej temu były podane ceny bety i pełnej wersji a w celach marketingowych producent wstrzymuje z ujawnieniem cen puki nie bedzie mu to wygodne. Ale to tak narginesie bo nie lubie wciskania mi kitu bo komus sie nudzi i lubi offtop.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
@FOX-PL
Nikt nie wciska nikomu kitu. Suchar dobrze Ci napisał, ceny i wersje są znane jeszcze przed wydaniem alfy.
Na dole strony Arma3 masz cenę wersji beta i full.
Nikt nie wciska nikomu kitu. Suchar dobrze Ci napisał, ceny i wersje są znane jeszcze przed wydaniem alfy.
Na dole strony Arma3 masz cenę wersji beta i full.
@Sławek
Lecz mi nie chodziło o to ze nie sa podane ceny lecz w trakcie gdy kupowałem Alphe nie były podane ceny innych wersji po za Alphą tak jak to jest teraz. Ale kij z tym kwestia ze roznica spora zamiast 25€ trza wydac 45€. Ale co tam kto jest fanem to i tak wyda te dwie stowy.
Lecz mi nie chodziło o to ze nie sa podane ceny lecz w trakcie gdy kupowałem Alphe nie były podane ceny innych wersji po za Alphą tak jak to jest teraz. Ale kij z tym kwestia ze roznica spora zamiast 25€ trza wydac 45€. Ale co tam kto jest fanem to i tak wyda te dwie stowy.
- grzegorz
- ID Steam: grzegorz75jan
- Kontakt:
Głupawy temat do sporu. Ogólnie wiadomo było, że będzie drożej. Dla mnie wypowiedź Suchara była jasna i zrozumiała. Wystarczy.
CPU - i5 3570K, SilentiumPC Fortis HE1225, Mobo - MSI Z77A-GD55, Mem - Kingston HyperX DDR3 2x4096MB 1600MHz, GPU - Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB, LG W2220P, HDD-WDC WD6400AAKS, SSD-Plextor PX-128M5S, DVD-Lite-On iHAS122-18, PSU-XFX Black Edition XTR 550W, Obudowa - Silentium PC Gladius 400 Pure Black. Audio-Asus Xonar DX, Superlux HD668B