Zgłaszam się.
[PAC-8BZ] Pit
PAC w RGG PR event
Moderator: Inkwizytor
- Uncle Blues
- ID Steam:
- Numer GG: 1562358
- ID gracza: 2841
Re: PAC w RGG PR event
Trochę się spóźniłem z decyzją, więc na forum eventu zgłosiłem swoją kandydaturę sam. Z wielką przyjemnością będę z Wami zabijał i ginął.

Jedno zasadnicze pytanie... Jesteś w PACach?
- Uncle Blues
- ID Steam:
- Numer GG: 1562358
- ID gracza: 2841
Jedna prosta odpowiedź - nie i nie musisz mnie prosić o dołączenie. Sam to zrobię, jak sprawdzę na ile Was stać...
A teraz upuść sobie trochę ciśnienia - to był żart.
Wczoraj w czasie gry zapewniano mnie o Waszej gościnności, więc wyszedłem z założenia, że jeżeli już grać to z graczami, którzy coś sobą reprezentują, no i przede wszystkim rodakami.

A teraz upuść sobie trochę ciśnienia - to był żart.

Wczoraj w czasie gry zapewniano mnie o Waszej gościnności, więc wyszedłem z założenia, że jeżeli już grać to z graczami, którzy coś sobą reprezentują, no i przede wszystkim rodakami.

- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Na otwartych rozgrywkach każdy może z nami grać w jednej grupie pod warunkiem, że jest na TS3. Tu chodzi o zamkniętą rozgrywkę gdzie dowodzący grupą bierze odpowiedzialność za graczy. Ale...Uncle Blues pisze:Wczoraj w czasie gry zapewniano mnie o Waszej gościnności, więc wyszedłem z założenia, że jeżeli już grać to z graczami, którzy coś sobą reprezentują, no i przede wszystkim rodakami.
...na forum RGG dałeś indywidualne zgłoszenie grania razem z PAC. Jeśli zostaniesz dodany do naszej strony, to nie widzę problemu grania w jednym składzie chyba, że ktoś z PAC ma odmienne zdanie.Uncle Blues na forum RGG pisze:In-game name: Uncle Blues
Preferred role: Light-AT
Preferred squad: allong with my Polish friends from PAC
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Nie widzę problemu aby Uncle grał z nami. To nie jest pojedynek PAC vs ...
Jesteśmy częścią całego składu więc każdy rozsądny gracz jest raczej miło widziany.
Przypominam iż walka rozpoczyna sie o 17.00 PRT ( Project Reality Time ). Jest to godzina 18.00 naszego czasu.
Spotykamy się o godz. 17.00
Jesteśmy częścią całego składu więc każdy rozsądny gracz jest raczej miło widziany.
Przypominam iż walka rozpoczyna sie o 17.00 PRT ( Project Reality Time ). Jest to godzina 18.00 naszego czasu.
Spotykamy się o godz. 17.00
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Został wydany nowy patch do Project Reality- viewtopic.
Dzisaj w nocy serwer RGG był postawiony na tym patchu i najnowszym betaOA.
W opisie patcha jest mowa o dzisiejszym [RGG] Operation Clean Slate Event. Piszą o monitorowaniu wątku.
Nie wiadomo czy RGG Event będzie rozegrany na nowym patchu.
Proszę pobrać patche, ale nie instalować. Czekać na potwierdzoną informację na forum lub TS3.
EDIT:
Potwierdzone, instalować.
Dzisaj w nocy serwer RGG był postawiony na tym patchu i najnowszym betaOA.
W opisie patcha jest mowa o dzisiejszym [RGG] Operation Clean Slate Event. Piszą o monitorowaniu wątku.
Nie wiadomo czy RGG Event będzie rozegrany na nowym patchu.
Proszę pobrać patche, ale nie instalować. Czekać na potwierdzoną informację na forum lub TS3.
EDIT:
Potwierdzone, instalować.