Problem potrzebuje instalatora
Moderator: Inkwizytor
Problem potrzebuje instalatora
Witam kupiłem arma 2 co na allegro. Klucz doszedł w 5 min lecz miałem problem z instalatorem. Potrzebuje instalatora klucz mam do army 2 i oa więc potrzebuje tylko instalatora (chyba tak to sie nazywa). ARMA 2 mam darmową ponieważ potrzebuje oa do moda DayZ. Proszę o pomoc na gg 389847413 lub na forum.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Re: Problem potrzebuje instalatora
Zgłoś się do osoby która sprzedała Ci klucz, to ona jest zobowiązana do dostarczenia kompletu, czyli gry i klucza aktywacyjnego.
Poczytaj trochę forum a dowiesz się, że nie jesteś jedyny.
Poczytaj trochę forum a dowiesz się, że nie jesteś jedyny.
Tylko, że ja dostałem wersje elektroniczną gry czyli instalator do pobierania gry. Bardzo mi zależy prosze o pilną pomoc.

- Slawek
- Kontakt:
Co, to za instalator i jakie masz z nim problemy?
Slawek pisze:Co, to za instalator i jakie masz z nim problemy?
Instalator który pobiera;p
http://forum.pcformat.pl/Nie-znaleziono ... l-t?page=2
- Slawek
- Kontakt:
To jest instalator raczej z tej strony. Powinieneś się zalogować do swojego konta i pod danym tytułem który kupiłeś pobrać instalator. Może dostałeś longin i hasło?. Wiem, że przez ten instalator pobierano pod XP-kiem DLC do ArmA2.
Sam nie wiem z jakiej story ale wiem, że potrzebuje instalatora do oa i nie wiem ską mam go wsiąć przecież klucz mam więc nie powinno byc problemu...;/
P.S Może łatwiejsza była by rozmowa na gg? moje 39847413
P.S Może łatwiejsza była by rozmowa na gg? moje 39847413
- Slawek
- Kontakt:
Nie dostaniesz od nikogo instalatora. Każdy pod wersję elektroniczną ma swoje konto na którym ma zapisany klucz do gry i na tej podstawie może pobierać grę, to coś w rodzaju Steama. Jak pisałem wcześniej, zgłoś się do osoby która sprzedała Ci klucz.
Slawek pisze:Nie dostaniesz od nikogo instalatora. Każdy pod wersję elektroniczną ma swoje konto na którym ma zapisany klucz do gry i na tej podstawie może pobierać grę, to coś w rodzaju Steama. Jak pisałem wcześniej, zgłoś się do osoby która sprzedała Ci klucz.
Ale skąd skoro od sprzedawcy mam instalator działający sprawnie tylko nie na mojej maszynie? Potrzebuje innego tylko nie wiem skąd.
- Slawek
- Kontakt:
Małe wyjaśnienie działania instalatora.
Instalator ma zawsze taką samą nazwę. W instalatorze jest zapisane, kto i co ma pobrać.
Przykład:
Jeśli zaloguję się do konta i pobiorę instalator np. pod DLC BAF, to po uruchomieniu go pobiorę BAF a nie np. Arrowhead pomimo, że jest to instalator identyczny w nazwie jak i wadze.
Sprawdziłem pod WIN XP PRO SP2, instalator działa bez problemów.
Jedyna rada, to odpal go na innym komputerze i sprawdź czy działa.
Instalator ma zawsze taką samą nazwę. W instalatorze jest zapisane, kto i co ma pobrać.
Przykład:
Jeśli zaloguję się do konta i pobiorę instalator np. pod DLC BAF, to po uruchomieniu go pobiorę BAF a nie np. Arrowhead pomimo, że jest to instalator identyczny w nazwie jak i wadze.
Sprawdziłem pod WIN XP PRO SP2, instalator działa bez problemów.
Jedyna rada, to odpal go na innym komputerze i sprawdź czy działa.