Witam,
Mam nadzieje ze nie dubluje tematu, w jakie addony powinienem sie zaopatrzyc po spatchowaniu army i oa? Chodzi mi o addony ktore pojawiaja sie na wiekoszci serwerow, mam na mysli jakies CTI czy inne pozwalajce pograc na wiekszosci map?
Addony przydatne na poczatku gry
Moderator: Inkwizytor
Re: Addony przydatne na poczatku gry
Nikt dokładnie nie poda Ci jakie, bo każdy serwer może wymagać innych. Np. serwery coop stoją zwykle na ACE2+dodatkowe mapy, a PvP na czystym CO z jakimiś modyfikacjami, dodatkowymi jednostkami itp. Zależy od serwera i grupy, która jest jego właścicielem.
- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Dzieki z odpowiedz, myslalem ze jest jakis kanon addonow przewijajacych sie przez wiekszosc serwerow

-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Właśnie ACE jest dla wielu takim "kanonem"
, ale tak na serio jak pisał Tenk, co grupa to inne addony, nie ma uniwersalnego zestawu 

Racja również obstawiałbym za modem ACE2 swego czasu na serwerze mieliśmy inne ale czas skusił z powrotem na ACE. Z dodatkowych map to Isla Duala, Island Lingor, Fallujah aczkolwiek wiele tych bardziej popularnych map jest zależnych jednak od serwerów.
- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Wlasnie zapomnialem dadac ze chodzi mi oczywiscie o gre z wami, czyli polska spolecznoscia
, czyli addony VB plus na stronie arma2coop jest ich masa.

Na forum A2C masz wszystko opisane, co, jak i gdzie znaleźć, aby z nimi zagrać, poszukaj. To samo z VB, na tym forum są odpowiednie działy i zapewne tam znajdziesz informacji i linków, które Cię interesują.