PAC w RGG PR event
Moderator: Inkwizytor
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
PAC w RGG PR event
Witam.
Grupa RGG zdecydowała się śladem Tactical Gaming organizować co tydzień event na bazie ArmA2 Project Reality.
Walki te odbywają sie w soboty co nie jest zbytnio trafionym dniem. Mimo to, jeśli ktoś dysponuje czasem w sobotni wieczór może do tej zabawy przystąpić.
Należy się zgłosić każdorazowo do każdego sobotniego meczu na ich forum - RGG Forum
Następnie przed meczem należy się połączyć na ich TS - 85.25.99.104
Ostatnim razem przystąpiliśmy do rozgrywki w 5 osób. Było całkiem miło, a liczba graczy doszła do 86ciu.
Chcę dodać iż PAC osięgnęło swoją ( codzienną ) grą, status silnej formacji i mile widzianej w takich projektach. Tym samym możemy starać się o potraktowanie nas jako "jednego ciała" i rejestrację ograniczać do pojedynczego wpisu osoby reprezentującej PAC.
Przed kolejnym event'em w tym temacie rozpoczniemy zapisy.
Grupa RGG zdecydowała się śladem Tactical Gaming organizować co tydzień event na bazie ArmA2 Project Reality.
Walki te odbywają sie w soboty co nie jest zbytnio trafionym dniem. Mimo to, jeśli ktoś dysponuje czasem w sobotni wieczór może do tej zabawy przystąpić.
Należy się zgłosić każdorazowo do każdego sobotniego meczu na ich forum - RGG Forum
Następnie przed meczem należy się połączyć na ich TS - 85.25.99.104
Ostatnim razem przystąpiliśmy do rozgrywki w 5 osób. Było całkiem miło, a liczba graczy doszła do 86ciu.
Chcę dodać iż PAC osięgnęło swoją ( codzienną ) grą, status silnej formacji i mile widzianej w takich projektach. Tym samym możemy starać się o potraktowanie nas jako "jednego ciała" i rejestrację ograniczać do pojedynczego wpisu osoby reprezentującej PAC.
Przed kolejnym event'em w tym temacie rozpoczniemy zapisy.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 17:26 przez VoY, łącznie zmieniany 1 raz.
- VoY
- ID Steam:
Re: PAC w RGG PR event
Widzę że na forum RGG już zaczęło się zgłaszanie na nowy mecz.
Panowie kto ma czas w nadchodzącą sobotę i chce zagrać PR proszę o wpis - Zgłaszam sie VoY.
Walka zaczyna się w rejonie godz. 20.00
Panowie kto ma czas w nadchodzącą sobotę i chce zagrać PR proszę o wpis - Zgłaszam sie VoY.
Walka zaczyna się w rejonie godz. 20.00
Zgłaszam się.
powinienem być
zgłaszam się
- VoY
- ID Steam:
Zgłosiłem nasz team jako 5 osób. Zobaczymy kto sie pojawi.
Przypominam iż trzeba stawić się na ich TS w rejonie g. 19.30. Niezbędna znajomość j. angielskiego - chociaż jedna osoba.
Hasło na serwer otrzymujecie na TS i zostajecie przydzieleni do strony rozgrywki.
Przypominam iż trzeba stawić się na ich TS w rejonie g. 19.30. Niezbędna znajomość j. angielskiego - chociaż jedna osoba.
Hasło na serwer otrzymujecie na TS i zostajecie przydzieleni do strony rozgrywki.
VoY pisze:Zgłosiłem nasz team jako 5 osób. Zobaczymy kto sie pojawi.
Przypominam iż trzeba stawić się na ich TS w rejonie g. 19.30.......
Witam

- VoY
- ID Steam:
Tworzyliśmy tą grupę na ostatnia sobotę.
Na kolejny event będzie ona budowana od nowa.
Spotykamy się codziennie na kanale TS PR - ts3.armasite.pl:7891
Na kolejny event będzie ona budowana od nowa.
Spotykamy się codziennie na kanale TS PR - ts3.armasite.pl:7891
- VoY
- ID Steam:
W nadchodzącą sobotę ( 19.05.2012 g. 20.00 ) nowy "event" organizowany przez RGG.
Czy ktoś zainteresowany udziałem żebym wiedział czy zgłaszać PAC?
Czy ktoś zainteresowany udziałem żebym wiedział czy zgłaszać PAC?