KONFLIKT WĘGIERSKI - PH WAR
Moderatorzy: VoY, Inkwizytor
Re: VB-OK (zgłaszam się)
W związku z tym, że ATC za jakiś czas się skończy i fajnie było by mieć badge veterana z tej kampanii przypomniałem sobie o zaległej ikonce dla weteranów PH War.
Tutaj propozycje ikonek dla uczesników tej kampanii
Kliknij link żeby zobaczyć obrazki
Osoby zainteresowane niech się ujawniają to dam im linka żeby mogły sobie go wpisać i dodać obrazek do podpisu na forum tak jak u mnie. Jak skończymy ATC i VB-OK również fajnie było by miec coś takiego.
Tutaj propozycje ikonek dla uczesników tej kampanii
Kliknij link żeby zobaczyć obrazki
Osoby zainteresowane niech się ujawniają to dam im linka żeby mogły sobie go wpisać i dodać obrazek do podpisu na forum tak jak u mnie. Jak skończymy ATC i VB-OK również fajnie było by miec coś takiego.

Re: KONFLIKT WĘGIERSKI - PH WAR
Fakt, pominąłem SF
Piechota to piechota 

Taka jest moja propozycja obrazu dla SF.
Ponieważ graliśmy po stronie red poszedłem w klimaty zblizone do emblematów Speznazu.
Przyznam, że te amerykańskie są mało... agresywne - np dwie strzały albo jakieś lamerskie gromy. To wyglada jak wojska łączności lub drużyny elektryków
Uoooah, aż strach się bać

Taka jest moja propozycja obrazu dla SF.
Ponieważ graliśmy po stronie red poszedłem w klimaty zblizone do emblematów Speznazu.
Przyznam, że te amerykańskie są mało... agresywne - np dwie strzały albo jakieś lamerskie gromy. To wyglada jak wojska łączności lub drużyny elektryków

Uoooah, aż strach się bać

No a o dzielnych rurowcach zapomniał 

taaa
jeszcze się odezwą medycy, maszyniści (mg), ci z kolimatorami, kucharze, sprzątaczki i grabarze 

- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Intruder - bardzo ładne bannery.
Good job!
Good job!

Pita gdzie twój badge?Pit pisze:Intruder - bardzo ładne bannery.
Good job!

- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Popatrz na podpis Pita jaki tam jest porządek, gdzie Ty chcesz zmieścić tam tak duży banner.Intruder pisze:Pita gdzie twój badge?Pit pisze:Intruder - bardzo ładne bannery.
Good job!
Jeszcze kilka kampanii i sam zaczniesz się bawić w zmniejszanie bannerów.
Lepiej jest tworzyć coś na wzór baretki, tak jak na ATC. Możesz to sobie nawet podlinkować, aby każdy mógł zobaczyć co to był za projekt.
- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
Na pewno gdzieś się zmieści 

"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop