Patch 1.05.
Moderator: Inkwizytor
- Robi
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Patch 1.05.
SubKavon pisze: Kurcze mać! Ile patchów trzeba, żeby Arma osiągnęła poziom grywalności OFP 1.96???
Ja zadam inne pytanie...
Ile potrzeba megabajtów, żeby patcha nazwać nową grą?

Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
Garbol pisze: Dokładnie tak. Opanowanie modelu lotu w Armie jest przyjemnością samą w sobie![]()
Zacząłem misje "Wielka Bitwa" od nowa po wgraniu patcha i jestem mile zaskoczony w końcu dolot na misje jest realistyczny. Ciekawe czy poprawili babola z 4 grupą czołgów. Zdecydowanie poprawiony model lotu w końcu nie rozbijam się o byle gałązkę. Ciekawe że po odinstalowaniu Army i wycięciu katalogu Bi z program files nadal zapamiętany jest przebieg kampani i misje poj.. Gdzie jest ta dodatkowa misja z 1.05.?
Dzięki eJay. Zainstaluje teraz najpierw 1.02 a potem 1.05 na czystą wersje tzn bez sejwów, ciekawe czy wyświetli mi się obrazek. Może ktoś mi podpowie jak włączyć wyświetlanie fps podczas gry
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Bandzio pisze:Garbol pisze: Dokładnie tak. Opanowanie modelu lotu w Armie jest przyjemnością samą w sobie![]()
Zacząłem misje "Wielka Bitwa" od nowa po wgraniu patcha i jestem mile zaskoczony w końcu dolot na misje jest realistyczny. Ciekawe czy poprawili babola z 4 grupą czołgów. Zdecydowanie poprawiony model lotu w końcu nie rozbijam się o byle gałązkę. Ciekawe że po odinstalowaniu Army i wycięciu katalogu Bi z program files nadal zapamiętany jest przebieg kampani i misje poj.. Gdzie jest ta dodatkowa misja z 1.05.?
Ja po formacie kompa nadal mam zapisane stany, profile itp

btw: jak sie pisze cos do kolesi w Multiplayerze ? Jaki przyciska jest od chatu ?

klamacz pisze: / - chat
takie informacje masz w instrukcji. Czyzbys jej nie mial?
mam ale nie moglem znalezc

-
- ID Steam:
SubKavon pisze: Kurcze mać! Ile patchów trzeba, żeby Arma osiągnęła poziom grywalności OFP 1.96???
Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale... Jedno jest pewne - DUŻO.