Film reklamówka PAC
Moderator: Inkwizytor
Film reklamówka PAC
Pisałem to na privie Voyowi ale pomyslałem, że warto aby reszta naszego community również zaopiniowała pomysł :
pomyslałem sobie, że fajnie było by zrobić film-reklamówkę PAC jak robiliśmy to dla projektu Virtual Battle.. Niech ludzie wiedzą, że mogą się gdzieś sensownie zrzeszyć i grać na poważnie. Myślę, że graczy Arma, którzy chcieli by pograć w zorganizowany sposób jest wielu ale tych wielu nie wie o istnieniu projektów jak ATC, VB itp itp. Siedzą sobie w domach, mają 2-3 kolegów z Armą i sobie wieczorami pykają na publicach i w jakieś coopy... a chcieli by dołaczyć do naszej ekipy. Przecież ja i wielu innych właśnie trafiliśmy tu dawno temu własnie z takiej pustki Army. Mieliśmy szczęście, że natrafiliśmy na to forum ale pomyślcie jak wielu go nie miało.
Może wyjdźmy na świat nieświadomych i spróbujmy ich przyciągnąć robiąc taki film jak dla VB.
Kto jest "ZA" i ma chęć wzięcia udziału w produkcji takiego filmu niech wpisze się w tym wątku.
Film VB
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bJu7ZQkl43w[/youtube]
pomyslałem sobie, że fajnie było by zrobić film-reklamówkę PAC jak robiliśmy to dla projektu Virtual Battle.. Niech ludzie wiedzą, że mogą się gdzieś sensownie zrzeszyć i grać na poważnie. Myślę, że graczy Arma, którzy chcieli by pograć w zorganizowany sposób jest wielu ale tych wielu nie wie o istnieniu projektów jak ATC, VB itp itp. Siedzą sobie w domach, mają 2-3 kolegów z Armą i sobie wieczorami pykają na publicach i w jakieś coopy... a chcieli by dołaczyć do naszej ekipy. Przecież ja i wielu innych właśnie trafiliśmy tu dawno temu własnie z takiej pustki Army. Mieliśmy szczęście, że natrafiliśmy na to forum ale pomyślcie jak wielu go nie miało.
Może wyjdźmy na świat nieświadomych i spróbujmy ich przyciągnąć robiąc taki film jak dla VB.
Kto jest "ZA" i ma chęć wzięcia udziału w produkcji takiego filmu niech wpisze się w tym wątku.
Film VB
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bJu7ZQkl43w[/youtube]

- Galenrog
- ID Steam:
- Numer GG: 6683004
- ID gracza: 1322319
Re: Film reklamówka PAC
Za . Mogę robić za statystę 

- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
- ID gracza: 0
challenge accepted
ale od przyszłego tygodnia, kiedy odzyskam kompa. Bo na tym lapku co mam teraz moge pograc w pasjansa. 

- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
ja oczywiście za tak
jak coś to mogę grać tygodniowe zwłoki

"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop
Film z Virtual Battle na youtube uzyskal wiele pozytywnych komentarzy. Tez jestem za 

Chętnie jakimś czołgiem polatam
.

Mimo, że w PAC nie jestem (tak jak i nasz klan) to myślę, że to dobry i pomysł. Myśle, że jest dużo takich graczy, co chcieli by pograć w coś takiego jak ATC czy VB, tak jak napisał Intruder. My jako klan G.I.T trafiliśmy tutaj dzięki publicowi jakim jest PR, co było i tak duzym fartem. Myślę, że polskie comunity nabyło by wielu dobrych graczy. 

Zacna i słuszna inicjatywa ale ciężko będzie pokonać film z VirtualBattle produkcji
MadPixelStudio
http://www.youtube.com/watch?v=0GmjeVrLEbA
ps.

http://www.youtube.com/watch?v=0GmjeVrLEbA
ps.

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2012, 11:04 przez rabus71, łącznie zmieniany 1 raz.

- toscani
- ID Steam:
- Numer GG: 2447777
Intruz mi podeslal linka do forum, no glupio by bylo odmowic
Jestem za byciem statysta i za odbudowaniem ekipy toże... Dajcie tylko date i godzine kiedy mam sie stawic...

- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
Kazde działanie mające na celu rozbudowę naszego grona jest wskazane.
Zastanawiam się tylko jak chcesz pokazać tą społeczność na bazie fimu?
Zastanawiam się tylko jak chcesz pokazać tą społeczność na bazie fimu?
ja za,
świetny film!
świetny film!