Witam, gdzie wgrac mam nową "wyspę"
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Witam, gdzie wgrac mam nową "wyspę"
Robię to za pomocą metody modfolderu lecz potem nie wiem co należy zrobić aby mod odpalic w Armie , chodzi konkretnie o to: http://www.armaholic.com/page.php?id=7467
- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
Re: Witam, gdzie wgrac mam nową "wyspę"
wypakowujesz to do folderu z Arma , po wypakowaniu powinneś mieć folder "@panthera" jak go masz wchodzisz w gre wybierasz w menu dodatki zaznaczasz @panthera i klikasz OK restartujesz grę i mapa powinna być
"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Na stronie z której ściągałeś wyspę jest link do FAQ jak odpalić moda.Shinobi21 pisze:Robię to za pomocą metody modfolderu lecz potem nie wiem co należy zrobić aby mod odpalic w Armie
Przy medodzie którą podał Maslak44 mod będzie zawsze odpalany z grą. Jak chcesz czasami włączyć moda, to zrób nowy skrót do Army i w parametrach w "element docelowy" dopisz: -mod=@Panthera lub najlepiej zainstaluj Launchera np. Alpinestars-Arma II Launcher jest w wersji PL i za jego pomocą będziesz odpalał grę z modami jakie w danej chwili Ci są potrzebne.
w Armie II OA było takei cos jak DODATKI z menu głownym , lecz tutaj w Armie II nie ma tego , jest tylko singleplayer , multiplayer, options, player profile , i nigdzie nie ma takiego pliku jak np dodatki (oczywiscie w jezyku anglieskim
)

DZIEKUJE WAM BARDZO , ZA POMOC, WSZYSTKO DZIALA JAK NALEŻY ;]