Server koszty itp
Moderator: Inkwizytor
- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
Server koszty itp
Witam ostatnio z zastanawiam się nad założeniem severa do A2+A2OA i mam pytanie ile kosztuje utrzymanie takiego servara lub opłaty za 1 miesiąc serv 20 slotowy i jakiś dobry host do tego
"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop

Re: Server koszty itp
Firm oferujących dedyki do ArmA 2 jest garstka, nie pamiętam nazw więc nie podam, ale cenowo wychodzi około 1.5-2 zł za slota miesięcznie.
Lecz ja nigdy nie ufałem takim firmą, lepiej zainwestować w maszynę serwerową, szczególnie jeżeli masz dobre łącze. Na takim serwerze sam jesteś sobie królem, robisz co chcesz i kiedy chcesz, nie musisz czekać aż admin łaskawie spełni twoją prośbę jak w przypadku wynajmowanego dedyka.
Lecz ja nigdy nie ufałem takim firmą, lepiej zainwestować w maszynę serwerową, szczególnie jeżeli masz dobre łącze. Na takim serwerze sam jesteś sobie królem, robisz co chcesz i kiedy chcesz, nie musisz czekać aż admin łaskawie spełni twoją prośbę jak w przypadku wynajmowanego dedyka.
- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
aha a wie ktos jakie to hostingi bo moje łącze za słabe wysyłanie ma ;/
"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."

posiadam serwer dedykowany o dużej mocy w serwerowni, możemy się dogadać i ci postawie serwer do gry