Problem z C4 (satchels) i Radio Tower

Edytor Arma (Arma, Arma2, Arma2OA)

Moderatorzy: kondor, Inkwizytor

ODPOWIEDZ
maraticius
ID Steam:
ID gracza: 1960333

Problem z C4 (satchels) i Radio Tower

Post autor: maraticius »

Czesc!

Mam problem z misja Chernarus i iloscia satchel'i ktore potrzeba uzyc na zniszczenie Radio Towera.

Normalnie Radio Tower potrzebuje 4 satcheli ( C4) aby byc rozwalone ,w moim przypadku to 7 paczek, co zacznie utrudnia wykonanie misji.
Poczatkowo wydawalo sie, ze Radio Tower sie zbugowal, ale po wykonaniu misji, w nastepnej byla analogicza sytuacja.
Pomyslalem, ze moze restart serwera pomoze ale okazalo sie, ze po restarcie sytuacja sie powtarza.
Jakby bylo tego malo okazalo sie, ze nawet korzystajac z A-10 i Laser Guided bomb nic nie pomaga.... 2 loty...8 bomb i wieze stoja !

Mam z kumplami Chernarus przerobiona na coop'a i w sumie zabawa jest na tych misjach nieporownywalnie lepsza niz na Takistanie, ale rozwalenie jednego Radio Towera, podczas gdy dookolo biega cala masa OPFOR'ow zajmuje kilka godzin na miasto....
Troche psuje nam to cala zabawe, bo w sumie nie mamy pojecia czy potrzebny jest skrypt, ktory moglibysmy uruchomic, czy po prostu mozemy zmienic to gdzies w juz istniejacych skryptach.
Dokladnie mowiac, szukam rozwiazania ktore pozwoliloby mi zmniejszyc ilosc C4 na kazda Radio Towrer, albo przynajmniej zwiekszyc moc C4, aby znow moc uzywac 4.

Czy mozecie mi pomoc w rozwiazaniu problemu ?

Dzieki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edycja oraz tworzenie misji, skrypty oraz programowanie”