Arma 2: OA i RFT - patch 1.59
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Re: ARMA 2: OA i RFT - patch 1.59
No coś w tym stylu
same jednostki i pojazdy plus jedna misja sp i pierwsza misja kampanii. W przypadku BAF są tylko jednostki i pojazdy, żadnych misji. Odpal sobie edytor wybierz stronę zachód i przejrzyj jednostki BAF i PMC. Dodali je głównie dlatego, żeby nie było problemów z multi, żeby każdy mógł ze sobą grać. Ci co kupili dlc i ci co nie kupili.

W Reinforcements, bronie mają taki rozrzut pocisków, że strzelanie do konkretnego celu, nawet z karabinu wyborowego jest prawie niemożliwe. Czy w patchu 1.59 sprawa wygląda tak samo?
SLX + ACE2 +ACEX + WarFX + JSRS + Blastcore SoundFX
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
U mnie w OA na 1.59 wszystko ok, zależy jeszcze co rozumiesz przez b.duży rozrzut.
To nie masz patcha 1.59? Skąd masz Reinforcements?Gerwazy pisze:W Reinforcements, bronie mają taki rozrzut pocisków, że strzelanie do konkretnego celu, nawet z karabinu wyborowego jest prawie niemożliwe. Czy w patchu 1.59 sprawa wygląda tak samo?
Nie mam Reinforcements, ale grałem i zauważyłem, że strzelanie do ludzi na ok.300 m jest prawie nie możliwe, chyba, że ma się w drużynie strzelca rkm i paru kolesi prowadzących ostrzał równocześnie - pociski po prostu nie lecą tam, gdzie się celuje, ale rozumiem że w patchu 1.59 nic takiego się nie pojawiło.
Nie wiem czy wiesz? Ale właśnie każda Arma piracka, ma ten myk zabezpieczenia. Czyli na piracie jest strasznie słaba celność broni. Poszukaj a zobaczysz, że wiele razy było to opisane. 

Hahaha no to nieżle! Zainstalowałem patch 1.59, ale to z tym Reinforcements to mnie rozbawiło XD
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Ciekawe jak można się dowiedzieć, że gra się na piracie, na jaką wersję tym razem zainstalowałeś tego patcha? lub z jaką? Od samego początku robisz kolegów w wała pisząc o problemach które w oryginalnej grze nie występują. Za całokształt masz -Gerwazy pisze:Co prawda niedawno dowiedziałem się, że grałem na piracie viewtopic

Wszystkie dziwne problemy Gerwazego: klik
ufoman: Otrzymał tygodniowego bana.
Ostatni akapit - jeden z wielu razy kiedy to informuje, że dodatku nie mam. W Reinforcements grałem u kumpla. I dopiero od Arka3333 dowiedziałem się, że kumpel ma pirata (to też napisałem kiedyś, ale post został usunięty). Używam legalnego Combined Ops, więc nie zaśmiecam forum problememi z pirata.Gerwazy pisze:Co prawda niedawno dowiedziałem się, że grałem na piracie, ale generalnie nic specjalnego. Jak dla mnie, to można grać, pod warunkiem, że się ma Combined Ops, bo w Reinforcements US Army jest wersja lite. BAF całkiem nieżle dopracowany łącznie z nowymi twarzami i brytyjskim akcentem w radiu. Uważam, że PMC to jakaś porażka. Nie wiem do czego ten dodatek, ale ja preferuje zwykłe jednostki. Ogółem można kupić, ale lepiej doinstalować do Combined Ops.
PS Sorry, że nie odpowiedziałem na twoje pytania, ale takim szczegółom nie mogłem się przyjżeć bo dodatku nie mam.
Slawek jest różnica między używaniem pirata, a graniem u kumpla na piracie.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Post został przez Ciebie napisany po banie na innym koncie.Gerwazy pisze:W Reinforcements grałem u kumpla. I dopiero od Arka3333 dowiedziałem się, że kumpel ma pirata (to też napisałem kiedyś, ale post został usunięty).
Gdzie napisałeś, że grałeś u kumpla?Slawek pisze:Slawek jest różnica między używaniem pirata, a graniem u kumpla na piracie.