Nowy gracz: Co kupić żeby zagrać w najnowsze tytuły?
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Re: Nowy gracz: Co kupić żeby zagrać w najnowsze tytuły?
Jeśli chcesz grać tylko w singla to podczas instalacji wpisujesz ten cd-key z płytki. Jeśli chcesz także grać w multi to podczas instalacji gry wpisujesz cd-key, który dostałeś mailem ze strony cda. Jeśli zainstalowałeś grę z kluczem z czasopisma to czeka cię reinstalka gry i wklepanie tego klucza do multi ze strony cda.
Zainstalowałem ten z emela ,teraz chodzi mi o to potwierdzenie bo cały czas do brata nie bende latał na poczte.
I zaras sprawdze czy solo A2 chodzi u brata ,specialnie pzrzeniosłem puszke PC [kompa].
Edit;
Działa obym tylko nie rzałował , ARMA 2 za 15 zeta
I zaras sprawdze czy solo A2 chodzi u brata ,specialnie pzrzeniosłem puszke PC [kompa].
Edit;
Działa obym tylko nie rzałował , ARMA 2 za 15 zeta

- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
CD-Action z płytą jest potwierdzeniem legalności gry, a e-mail jest potwierdzeniem legalnego klucza do multi.
Jedno i drugie musisz zachować gdybyś miał udowodnić legalność oprogramowania.
Jedno i drugie musisz zachować gdybyś miał udowodnić legalność oprogramowania.
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
A czy Arma II nie jest po prostu darmowa? To ze 15 zeta kosztuje gazeta, to nie znaczy ze płaci się za grę. Info na stronach BISu było takie, ze Arma II za free, ale mogę się mylić.
Arma 2: Free (A2F) redefines the free-to-play battlefield with its truly unrivalled scale and gameplay possibilities. A2F serves up almost everything offered by the original Arma 2 - the '13th best PC game of all time', according to PC Gamer [1] - minus the campaign, HD graphics and support for user-made addons and mods.
Arma2 z CD-Action nie to samo co Arma2: Free. Tamta jest niby full, choć być może ma jakieś ograniczenia, co do użytkowania w MP (ludzie się skarżą na błąd klucza ("key in use")).
Skarżą się tylko Ci którzy nie potrafią czytać. Mimo iż nie kupuje cd-action to wiem że po zakupie gry trzeba zarejestrować się na stronie cd-action bo tam dostaje się oryginalny key. Te które podają w gazetach, z tego co mi wiadomo, często się powtarzają i tym samym są odbierane jako pirackie.kondor pisze:Arma2 z CD-Action nie to samo co Arma2: Free. Tamta jest niby full, choć być może ma jakieś ograniczenia, co do użytkowania w MP (ludzie się skarżą na błąd klucza ("key in use")).
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Nie trzeba rejestrować się na stronie te cd-keye, które są z czasopismem pozwalają na bezproblemową grę w singla. Jeśli chce się grać po multi trzeba pobrać cd-key ze strony, choć faktycznie chyba, niektóre się powtarzały bo kilku ludzi zgłaszało problem, że mimo pobrania klucza do multi były problemy z dołączeniem do gry po sieci, problemy też stwarzał Batlleeye ale w ostatnim cda dali patcha dla tych, którzy mieli z nim problem.