Włączanie alarmu
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Włączanie alarmu
Witam , mam prośbę czy ktoś może mi napisać jak zrobić aby za pomocą radia alfa np wlączyć alarm (chodzi mi o wycie alarmu tego ktorego jest w sounds i alarm1) i gdy juz nie chcę aby wyć żeby przestał wyć tak samo za pomocą radia. Pomożecie?
- <Maverick>
- ID Steam:
Re: Włączanie alarmu
Jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to możesz zrobić tak:
Wstawiasz wyzwalacz, aktywacja radio alfa, a w efektach np. Anonimowy dajesz ten dźwięk syreny. Możesz go też zsynchronizować z punktami tras innych jednostek, by po włączeniu alarmu przemieściły się w inne miejsce (zareagowały).
Żeby go wyłączyć to robisz wyzwalacz, aktywacja jako radio bravo, a w efektach tam gdzie dałeś w poprzednim wyzwalaczu dajesz cisza.
Mogłem Cię źle zrozumieć, ale jeśli pomogłem to daj +
Powodzenia w edytowaniu.
Wstawiasz wyzwalacz, aktywacja radio alfa, a w efektach np. Anonimowy dajesz ten dźwięk syreny. Możesz go też zsynchronizować z punktami tras innych jednostek, by po włączeniu alarmu przemieściły się w inne miejsce (zareagowały).
Żeby go wyłączyć to robisz wyzwalacz, aktywacja jako radio bravo, a w efektach tam gdzie dałeś w poprzednim wyzwalaczu dajesz cisza.
Mogłem Cię źle zrozumieć, ale jeśli pomogłem to daj +

Powodzenia w edytowaniu.

"Ilość jest jakością samą w sobie." - Producent T-34.
Nie dokonca o to mi chodzi, chce aby gdy wlaczam alfa wlaczył mi sie alarm i tyle
To wystarczy zrobić tak jak napisał <Maverick>, stworzyć wyzwalacz, ustawiasz jako aktywacja radio alfa i w efektach dajesz syrene. Nic więcej nie trzeba robić.