VB - reaktywacja
Moderatorzy: VoY, Inkwizytor
Re: V.B.
Wiem ...jestem niegrzeczny.I od samego początku piszę z świadomością że Voyu czyta...i Pit.Minimalna reakcja jest...
Więc pytam sie Ciebie Voyu czy miałbys coś przeciwko temu abyśmy reaktywowali projekt dla dobra wszystkich? Jesli tak to na spokojnie powoli możemy wspolnie zacząć pracę.Przygotować wstępne pomysły itd.Nie ma sensu uzasadniać pomysłu.Gdyby był niewypałem to poszedł by w niepamięć.
Więc pytam sie Ciebie Voyu czy miałbys coś przeciwko temu abyśmy reaktywowali projekt dla dobra wszystkich? Jesli tak to na spokojnie powoli możemy wspolnie zacząć pracę.Przygotować wstępne pomysły itd.Nie ma sensu uzasadniać pomysłu.Gdyby był niewypałem to poszedł by w niepamięć.
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Cieszę się że nie zostałem pominięty w tym wątku i pyta się mnie o zdanie ( lepiej późno ... ).
Proponuję najpierw postarać się odbudować naszą społeczność bo bez tego nic nie uda się zorganizować.
Rozpocznijmy od zwoływania graczy.
Proponuję ponownie powołać do życia "bitewne czwartki" i w odpowiednim momencie przejść do organizowania czego kolwiek.
Zapraszam w każdy czwartek na serwer 8BZ g. 21.00. Opracowane są nowe mapy VB które można testować i tym samym przypominać sobie zasady działania map VB. ( gramy bez addonów ).
Konieczna też jest obecność na TS3 - kanał "Bitewne czwartki".
Proponuję najpierw postarać się odbudować naszą społeczność bo bez tego nic nie uda się zorganizować.
Rozpocznijmy od zwoływania graczy.
Proponuję ponownie powołać do życia "bitewne czwartki" i w odpowiednim momencie przejść do organizowania czego kolwiek.
Zapraszam w każdy czwartek na serwer 8BZ g. 21.00. Opracowane są nowe mapy VB które można testować i tym samym przypominać sobie zasady działania map VB. ( gramy bez addonów ).
Konieczna też jest obecność na TS3 - kanał "Bitewne czwartki".
I stał się cud!!!
Opiję się dzisiaj chyba!!!
Przypominam i bardzo proszę nie komentowac historii Vb.
Nie wywołujmy wilka z lasu i myslmy o przyszłości
Voyu dostał wczoraj granacikiem odemnie na publicu ...i chyba sie przebudził..
A tak na serio...napisz może kogo bys potrzebował do pomocy i czego.
Opiję się dzisiaj chyba!!!
Przypominam i bardzo proszę nie komentowac historii Vb.
Nie wywołujmy wilka z lasu i myslmy o przyszłości
Voyu dostał wczoraj granacikiem odemnie na publicu ...i chyba sie przebudził..

A tak na serio...napisz może kogo bys potrzebował do pomocy i czego.
-
- ID Steam:
- ID gracza: 381060
Jeśli to nie sen lecz Java
to chyba trzeba będzie odkurzyć hełm, mundur, przeczyścić MP-5 i zrobić przegląd w śmigłowcu.
Najlepszy sposób na VB3 (lub 2.5) to zapomnieć o przeszłości i zimie, a patrzeć w przyszłość na nadchodzącą wiosnę.

Najlepszy sposób na VB3 (lub 2.5) to zapomnieć o przeszłości i zimie, a patrzeć w przyszłość na nadchodzącą wiosnę.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 10884893
- ID gracza: 0
Kurczę pieczone
. Live wraca do gry. Specjalizacja - SF
kondor: Proszę nie używać wulgaryzmów

kondor: Proszę nie używać wulgaryzmów