C130j
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
-
- ID Steam:
C130j
Witam, jak otworzyć tylne drzwi w C130J .. nic nie znalazłem skrypty tylko do Arma II a nie widzę do OA
- rapanui128pl
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: C130j
Nie zadziała sprawdzałem jeśli można proszę usunąć mój post; W c130j w "uruchomienie" (lub nazwij ten samolot "a1" i w wyzwalaczu "przy uruchomieniu") wpisz lub w wyzwalaczu zamiast "This" to nazwa samolotu "a1" np.
Tu może coś będzie jeśli nie zadziała http://www.forum.armacenter.pl/viewtopi ... light=c130 ( Tak wiem że to jest do addonu ale zawsze warto spróbować
)
ps Nie wiem czy wiesz ale jak chcesz to skopiować to zaznacz kod i wciśnij ctrl+c a potem w grze w miejscu gdzie ma być ctrl+v
ps3
Skrypty z ARMA II są mniej więcej takie same jak w OA
Kod: Zaznacz cały
This animationPhase "OpenDoors1" ALBO this animation "OpenDoors1" LUB this Phaseanimation "OpenDoors1"
Kod: Zaznacz cały
a1 Phaseanimation "OpenDoors1"

ps Nie wiem czy wiesz ale jak chcesz to skopiować to zaznacz kod i wciśnij ctrl+c a potem w grze w miejscu gdzie ma być ctrl+v
ps3

Gdy widzisz błysk jest już za późno
-
- ID Steam:
Tak tak .. wiem kolego dzięki zaraz sprawdzę wcześniej robiłem coś w po dobie to cała arma II oa przeinstalowywałem 

-
- ID Steam:
Znalazłem jakieś pliki closeDoor.sqf tylko gdzie to wkleic mam ich z 5 w sęsie open itd
Udało się tylko szkoda ze nie da się wejśc ;/
Udało się tylko szkoda ze nie da się wejśc ;/