Chcę teraz odzyskac swojego CD-Keya, ale nie wiem dokładnie gdzie mam go szukać. Moim zdaniem był on zawarty w: HKEY Local Machine/BIS/Arma/Key ale nie wiem jak odzyskac ten wpis. Proszę o natychmiastowa pomoc, dzień bez Army to dzień stracony.
Problem z odczytaniem CD-Keya
Moderator: Inkwizytor
-
Dario
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Problem z odczytaniem CD-Keya
Mój problem jest dziwny i zawiły. Otóż, jakieś 3 tyg. temu wysłałem płyte Armed Assault wraz z opakowaniem i podręcznikiem do siedziby LEM w Warszawie aby mi przysłali nowa płytkę ponieważ obecna mi się połamała (na szczęście zrobiłem sobie kopie)
. No i czekam i czekam i czekam iii do dzisaj nie przysłali. Z racji tego, że cos mi sie rypało z MP postanowiłem przeinstalować Arme. Wszystko ok .... ale nie moge zainstalowac patcha
CD-KEY który wpisałem jest zły. W moim rozumowaniu zaszła mała pomyłka - myslałem, że CD-Key z wersji CZ (nie będę mówił skąd go mam) jest moim legalnym CD-Keyem.
Chcę teraz odzyskac swojego CD-Keya, ale nie wiem dokładnie gdzie mam go szukać. Moim zdaniem był on zawarty w: HKEY Local Machine/BIS/Arma/Key ale nie wiem jak odzyskac ten wpis. Proszę o natychmiastowa pomoc, dzień bez Army to dzień stracony.