Usówanie Otoczenia

Edytor Arma (Arma, Arma2, Arma2OA)

Moderatorzy: kondor, Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sieku12
ID Steam:
Numer GG: 2176786
ID gracza: 0

Usówanie Otoczenia

Post autor: Sieku12 »

mój kolejny post, i kolejna sprawa a mianowicie czy dało by radę usunac w danej mapie na ten przykład Utes drzewa, niechodzi mi za pomocą "Grass Cutter" który usówa TYLKO trawe i te bajery na dole a nawet nie wszstko bo krzaki zostawia lecz mi zalezy na usunięciu drzewa bez edycji mapy (chodiz mi o ingerownie w pliki bo zwykły edytor to sam w nim robie) bo własnie z kumplem bawimy sie w lotniska itd i zeby przedłuzyć pas startowy potrzebuje usunąć kilka drzewek i czy dało by arde jesli tak to jak ?! a jeśli dało by rade drzewa to czuje ze i domy/budynki by też dało rade, to jak !??!

P.S. miałem kiedyś misje z Armaholic.com cos tam balota co sprawdzało sie oświetlenie lotniska i tam usuwał koles krzaki za pomoca tego do londowania helikopterów (H) i w tym był skrypt napisany który poprostu robił duże BOOM i krzaki "lerzały" - niechodiz mi też o takie cos lecz zalezy mi na poprostu "zniknięciu"tych jakże czasem denerwujących drzew (Za każdą DZIAŁAJĄCĄ podpowiedx punkty reputacji :) )
P.S. - jeśli pomogłem przyznaj punkt reputacji, Ciebie to nic nie kosztuje a innym tak wiele daje :)

Polecam (film YouTube)
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:
Numer GG: 2542288

Re: Usówanie Otoczenia

Post autor: PROCIK »

poszukaj configu Szakala :)
Awatar użytkownika
Sieku12
ID Steam:
Numer GG: 2176786

Post autor: Sieku12 »

co, jak, gdzie ? ... najlepiej jakby ktos wytłumaczył pobież to zaglądnij tu zrób to zainstaluj tamto (przykłądy) tak zebym nieszukał jednego skryptu który zainicjuje dzaiłanie 20-stu kolejnych (przykład) tylko poprostu objaśnijcie co i jak - komukowiek/kiedykolwiek kiedyś moze sie to przydac innym !!
P.S. - jeśli pomogłem przyznaj punkt reputacji, Ciebie to nic nie kosztuje a innym tak wiele daje :)

Polecam (film YouTube)
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Post autor: kondor »

Usuwanie obiektów z istniejącej "wyspy" jest niemożliwe (oprócz trawy) z poziomu edytora lub skryptów.
PS: sprawdzaj ortografię swojego postu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edycja oraz tworzenie misji, skrypty oraz programowanie”