Kto ze mną pogra?
Moderator: Inkwizytor
Re: Kto ze mną pogra?
ja jestem zainteresowany
gg:2928772
Koniecznie sie odezwij bo ja tez che stworzyc grupe bojawa
gg:2928772
Koniecznie sie odezwij bo ja tez che stworzyc grupe bojawa
Nie znajdziecie mnie .
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2015, 01:37 przez Karol191, łącznie zmieniany 1 raz.
2928772 - chetny pisalem juz do ciebie na gg.
i mam pytanie do weteranow
1. Mam operation arrowhead bez podstawki jednak nacjekawsze eventy typu virtual battle wymagaja jescze podstawki. czy gdybym dociagnal z kadś same addony z podstawki czy to by dziialalo??
i mam pytanie do weteranow
1. Mam operation arrowhead bez podstawki jednak nacjekawsze eventy typu virtual battle wymagaja jescze podstawki. czy gdybym dociagnal z kadś same addony z podstawki czy to by dziialalo??
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Nie, nie będzie działać. Podstawka i OA musi być zainstalowana w tym samym katalogu, aby się zintegrowały. Razem nazywają się Combined Operations.Gobblerpl pisze:1. Mam operation arrowhead bez podstawki jednak nacjekawsze eventy typu virtual battle wymagaja jescze podstawki. czy gdybym dociagnal z kadś same addony z podstawki czy to by dziialalo??
zapraszam jutro kolo godziny 18 na serwer SWORD OA2, mile widziany mikrofon i chec wspolnej zabawy tzn coop 
gg 254 981 66

gg 254 981 66
Gra ktoś jeszcze w samą podstawkę. Chętnie popróbuje coopa z kimś bardziej doświadczonym, a nie mam dodatku
Jak mi się spodoba to wtedy kupie tego całego Arrowheada. Mam mikrofon więc jak by co można pogadać. Dawno nie grałem nie pamiętam czy jest w grze możliwość użycia mikrofonu czy trzeba na teamspeaku?

Ja póki co gram na podstawce - jak coś to PW lub gg : 8054625
Tez bym chetnie pogral druzynowo, mam mikrofon i TS3 , wsio juz dziala:) wiec moge duuuzo grac! Pozdrawiam.
Nick: Kuba na armie2 arrowhead
Nick: Kuba na armie2 arrowhead
Cześć wszystkim z miłą chęcią się dołączę do gierki
jak by co gg 2185284

jak by co gg 2185284
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Jeśli macie Combined Operations to zapraszam: http://www.cosapl.webd.pl/cosa/