Puste serwery

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
SethSamson
ID Steam:
ID gracza: 0

Puste serwery

Post autor: SethSamson »

czy mi sie wydaje ze bardzo malo ludzi gra ostatnio w arme 2 czy arowheada bo jak wchodze na liste serwerwo to widze same puste serwery albo co najwyzej po 5 , 6 os

czy moze cos nie tak z moimi ustawnieniami chodz juz probowalem wszystkiego

gdzie te serwerwy po 30 - 60 os ???

i czy naprawde nie ma innej misji niz ta dominacja ??? ;p
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Re: czy mi sie wydaje ??

Post autor: kondor »

1. Sprawdź czy nie masz zastosowanych żadnych filtrów
2. patch 1.54
3. ostatnio jest bug z 2 grupami serwerów - jeśli posortujesz po czymkolwiek, to najpierw jest pierwsza grupa wyświetlona, a daleko pod spodem 2.
4. nazwa tematu i dział! - "czy mi się wydaje?" to dobry tytuł na bloga, a nie na tytuł tematu na forum Arma2
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:
Numer GG: 2542288
ID gracza: 0

Re: czy mi sie wydaje ??

Post autor: PROCIK »

Chyba pomyliłeś tytuły gier ? To nie są misje, ze kidy byś nie wszedł to ciągle na okrągło gra 60 osób na serwerze. Ale żeby nie skłamać powiem, że była/jest taka misja, gdzie można tak grać, jest to AAS lub Berzerk. W tych misjach między śniadaniem a kupką siadasz do kompa i pykasz sobie chwile a potem idziesz robić swoje. Inne rozgrywki są niestety bardziej wymagające. Trzeba stawiać się na serwerze w wyznaczonym terminie, i grać aż do końca, do tego musi to być powtarzalne a nie jednorazowy zryw. Poszperaj w temacie "multiplayer" zawsze sam możesz jakieś granie zorganizować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”