Rafineria nie chce dać się wysadzić
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Rafineria nie chce dać się wysadzić
Chodzi o to czy w ogóle da się wysadzić zbiorniki z paliwem (te duże) np. ładunkiem wybuchowym?
nick w grze: Jasina
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
Re: Rafineria nie chce dać się wysadzić
Da rady, trzeba chyba ze dwa ładunki na jeden zbiornik.
ale mi idzie o te wielkie okrągłe zbiorniki
udało się zbiornik wysadzony ale, ale... co to za eksplozja?!
dużo dymu a ognia nic!!! jak wysadzam zbiornik z paliwem to ma być ogień!!!
Da się to zrobić?
dużo dymu a ognia nic!!! jak wysadzam zbiornik z paliwem to ma być ogień!!!
Da się to zrobić?
Nie wiem dokładnie o które zbiorniki chodzi. Domyślam się, że chodzi o te ogromne walce, o wymiarach dużego budynku. Jeśli chodzi właśnie o te,to nie są to zbiorniki z paliwem, zazwyczaj są tam jakieś inne ciecze czy chemikalia, paliwo owszem też, ale najwidoczniej w grze to nie paliwowe. Zauważ, że jak wysadzisz stacje paliw czy zbiornik z gazem to ogień powstaje, więc jeśli po wysadzeniu tych ogromnych nie powstaje, znaczy że, to nie paliwo (tak przewidział autor stworzonej mapy)
istnieje łańcuch komend które wywołuje ogień. Gdzieś to widziałem ale nie pamiętam gdzie, można tam było ustawiać rozmiar ognia i jakość dymu lub sam ogień i sam dym. Wystarczyło by to wrzucić do np.sqf i po aktywacji warunku zniszczenia zbiornika odpalić ten skrypt i mamy ogień. Niestety trzeba trochę poszukać.
istnieje łańcuch komend które wywołuje ogień. Gdzieś to widziałem ale nie pamiętam gdzie, można tam było ustawiać rozmiar ognia i jakość dymu lub sam ogień i sam dym. Wystarczyło by to wrzucić do np.sqf i po aktywacji warunku zniszczenia zbiornika odpalić ten skrypt i mamy ogień. Niestety trzeba trochę poszukać.