Kto ze mną pogra?
Moderator: Inkwizytor
Kto ze mną pogra?
Witam jestem nowy. Jeżeli by ktoś chciał ze mną sobie pograć i wszystkiego nauczyć to piszcie na PW.

Re: Kto ze mną pogra?
ja moge:) tez nie jestem za swietny:) ale chetnie z kims pogram i podszkole siebie i przy okazji kolege:)
podaj GG
to moje 254 981 66

podaj GG
to moje 254 981 66
tak wogole tez mam chec zalozyc grupe bojowa  , kilka osob zgranych i pograc sobie w coopy i inne. Chodzi mi o pelna organizacje, wspolna gre, typu ktos oslania za rogu budynku, ktos podjezdza humvem, snajper oslania na dachu a kolega podbiega z materialami wybuchowymi
 , kilka osob zgranych i pograc sobie w coopy i inne. Chodzi mi o pelna organizacje, wspolna gre, typu ktos oslania za rogu budynku, ktos podjezdza humvem, snajper oslania na dachu a kolega podbiega z materialami wybuchowymi  
Czasem irytuja mnie sytuacje 10 osob na serwerze niby fajnie ale jakos tak kazdy sam szturmuje miasto
  10 osob na serwerze niby fajnie ale jakos tak kazdy sam szturmuje miasto  , a wiadomo co 3 lufy to nie jedna
 , a wiadomo co 3 lufy to nie jedna 

, kilka osob zgranych i pograc sobie w coopy i inne. Chodzi mi o pelna organizacje, wspolna gre, typu ktos oslania za rogu budynku, ktos podjezdza humvem, snajper oslania na dachu a kolega podbiega z materialami wybuchowymi
Czasem irytuja mnie sytuacje
 10 osob na serwerze niby fajnie ale jakos tak kazdy sam szturmuje miasto
  10 osob na serwerze niby fajnie ale jakos tak kazdy sam szturmuje miasto  , a wiadomo co 3 lufy to nie jedna
 , a wiadomo co 3 lufy to nie jedna 
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
 o to ja też chętnie bym z kimś pograł
  o to ja też chętnie bym z kimś pograł   np. ja w czołgu a ktoś śmigłowcem
  np. ja w czołgu a ktoś śmigłowcem  
17302315  
To moje GG pisać nawet gdy jestem niedostepny.

To moje GG pisać nawet gdy jestem niedostepny.
- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Zapraszam na server Hell-Fire 13PPL Polska OA tu zawsze jest ktos kto gra i udzieli pomocy  

Potwierdzam i również polecam Hell-Fire 13PPL Polska OA dla miłośników rozbudowanej Dominacji opartej na Cambinet Operation czyli Arrowhead z Arma 2.

z tym OA to dziwna sprawa , mimo instalacji patchy itd , wywala z serwera zwlaszcza przy skrzyni z bronia az sie odechciewa grac;) , sam serwer i ludzie sa wporzadku ale te wywalanie wkurza  , Wy tez macie taki objaw ze dlugo sie czeka na odpalenie OA ? arma2 jak odpalam skrot to chwila moment i juz a OA to nawet 3 min czekam.. dodam ze orginalne mam gry
 , Wy tez macie taki objaw ze dlugo sie czeka na odpalenie OA ? arma2 jak odpalam skrot to chwila moment i juz a OA to nawet 3 min czekam.. dodam ze orginalne mam gry 

, Wy tez macie taki objaw ze dlugo sie czeka na odpalenie OA ? arma2 jak odpalam skrot to chwila moment i juz a OA to nawet 3 min czekam.. dodam ze orginalne mam gry
instalowalem tez ten beta patch ale byc moze jest jakis inny... bo nadal wywala i nadal musze miec OA w napedzie.
Gdzies czytalem ze ten beta patch wlasnie poprawia z tymi serwerami i ze nie potrzeba plytki OA
bede wdzieczny jak ktos da link do tego patcha beta byc moze zainstalowalem jakis inny badz stary

Gdzies czytalem ze ten beta patch wlasnie poprawia z tymi serwerami i ze nie potrzeba plytki OA
bede wdzieczny jak ktos da link do tego patcha beta byc moze zainstalowalem jakis inny badz stary

- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Na Team Speak klanu [EC]znajduje sie wersja beta ktora bardzo dobrze dziala 
adres TS3; 85.236.109.28 port 10667

adres TS3; 85.236.109.28 port 10667
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt: