[Ogólne] ArmA w UK!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Re: [Ogólne] ArmA w UK!
1.04 to jeszcze nie to czym ma być 1.05 co z resztą widać po Log'u
Dario pisze:[PR] Slavko pisze: miedzy wyjsciem wersji GER i CZ a PL jest jeszcze Lem .....także moze i bedzie pod koniec lutego ale napewno nie w wersji PL, u nas stawiam połowa marca
Pleciesz. Moim zdaniem patch dla wersji PL wyjdzie równo z patchem CZ i DE.
To muszę cię uświadomić, że się mylisz. Jak nie wierzysz to sprawdz datę wydania patcha 1.02 dla wersji czeskiej i polskiej.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Latki do CZ, EN i GER beda wychodzic w bardzo zblizonych odstepach czasu ale na reszte trzeba bedzie czekac. W tym na polska czy rosyjska.
- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
- ID gracza: 0
5104 - Added: Support for languages switching
Mam nadzieję że dobrze rozumiem że będę mógł sobie ustawić dowolny język (w domyśle angielski) zamiast tego tragicznego polskiego tłumaczenia

5117 - New: In-game GPS minimap
Czyżby w końcu koniec czekania na mapę, kombinacji z ESC czy różnych rozwiązań usermade?
Inne interesujące:
5111 - Added: On-screen icons indicating bad connection quality or desync in MP
5111 - Fixed: Random DS crashes
5115 - Optimized: Somewhat reduced frame rate hit caused by bushes and trees on Normal, Low and Very Low shading detail settings.
5115 - New: MP - better progress indication during mission launching
5117 - Fixed: Helicopters now explode when landing upside down.
Grenade throwing direction indication more intuitive
Ciekawe tylko co z tego wyjdzie w praktyce...
Rzeczywiście changelog imponuje. Szkoda, że mi nic nie dostaliśmy w raz z premierą (czyt. patch 1.04). Trzeba czekać na 1.05...
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Co do tego jezyka to napewno bedzie to obslugiwane przez wersje 505 a czy LEMowska to nie wiadomo.
M. Spanel wypowiedzial sie jedynie ze cd-key jest odpowiedzialny za jezyk a wiec prawdopodobne moze byc to iz wlasciciele wersji 505Games beda mogli zmieniac jezyk pomiedzy pomiedzy tymi zawartymi w tej wersji.
Patcha 1.05 mozna sie spodziewac w okolicach 27 lutego bo wtedy ma pojawic sie ArmA EN do sciagniecia na SPRocket i mozna sadzic ze pojawi sie juz w wersji 1.05.
Ja bym nie liczyl na to ze Polacy, Niemcy i Czesi dostana mozliwosc zmiany jezyka.
M. Spanel wypowiedzial sie jedynie ze cd-key jest odpowiedzialny za jezyk a wiec prawdopodobne moze byc to iz wlasciciele wersji 505Games beda mogli zmieniac jezyk pomiedzy pomiedzy tymi zawartymi w tej wersji.
Patcha 1.05 mozna sie spodziewac w okolicach 27 lutego bo wtedy ma pojawic sie ArmA EN do sciagniecia na SPRocket i mozna sadzic ze pojawi sie juz w wersji 1.05.
Ja bym nie liczyl na to ze Polacy, Niemcy i Czesi dostana mozliwosc zmiany jezyka.
Ja licze, bo plik odpowiedzialny za tłumaczenie gry zawiera w sobie słowa w języku polskim, angielskim, niemieckim i... francuskim 

- Robi
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Forrestal pisze: Latki do CZ, EN i GER beda wychodzic w bardzo zblizonych odstepach czasu ale na reszte trzeba bedzie czekac. W tym na polska czy rosyjska.
Jak już kiedyś pisałem to zemsta Czechów za 1968

Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!