Romanovo 2010 podsumowanie
Moderatorzy: Romanov, Inkwizytor
- toscani
- ID Steam:
- Numer GG: 2447777
- ID gracza: 0
Re: Romanovo 2010 podsumowanie
http://www.youtube.com/user/t0scani#p/a/u/0/fDOOEXLzfoE to dlatego Was opuscilem w nocy z soboty na niedziele
milego ogladania 

Naszło mnie ....
Oj chooopy jak tak oglądam zdjęcia z Romanova i film to naprawde do teraz nie moge sie odnaleźć w normalnym świecie
he he. Naprawde nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. W poniedziałek 9 sierpnia urodziła mi się siostrzyczka Agata
oczekiwałem ją już na romanowie ale widać nie śpieszyło jej się
Jutro jadę ją po raz pierwszy zobaczyć ( wczoraj wróciła ze szpitala ) więc przez dwa dni bd u siebie. W tym czasie oprócz podziwiania siostrzyczki zamierzam wyposarzyć się w Operation Arrowhead i wbić na TS'a z wami pogadać w końcu
bo jednak za rodziną sie tęskni
POZDRO dla Was WSZYSTKICH CHOOOPY 
Oj chooopy jak tak oglądam zdjęcia z Romanova i film to naprawde do teraz nie moge sie odnaleźć w normalnym świecie

Nooo, Ptashku - wreszcie ta upragniona i wyczekiwana siostrzyczka się pojawiła
Pamiętam jak rozmawialiśmy o niej u Romka i jak nie mogłeś się doczekać. Teraz wreszcie dostałeś awans na STARSZEGO BRATA - gratulacje!!!!
Co do OAH to faktycznie mógłbyś już się doposażyć o nie. Jakieś takie puste niebo bez Ciebie. Smutno się lata ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni i odkurzysz joya.
Pozdro przyjacielu!

Co do OAH to faktycznie mógłbyś już się doposażyć o nie. Jakieś takie puste niebo bez Ciebie. Smutno się lata ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni i odkurzysz joya.
Pozdro przyjacielu!