Problem z przeskokami w mp
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Problem z przeskokami w mp
Witam, kilka dni temu zakupiłem armę w empiku i byłem na nią bardzo napalony, ale mój entuzjazm chłodzi to co widzę w mp(dla którego głównie po tą grę sięgnąłem) Mój komputer jest całkiem dobry i pozwala mi grać w armę na najwyższych ustawieniach przy całkowitej płynności więc nie zwracam uwagę na to ile dokładnie mam fpsów ale problem jest trochę inny, chodzi o to że w mp gracze i boty które nie należą do mnie cały czas przeskakują tak jakby mieli ping 999, ja w tym czasie mam ping 60, wszystko do okoła dzieje się płynnie za wyjątkiem przeskoków innych graczy, uniemożliwia mi to rozgrywkę bo nei sposób w cokolwiek trafić gdy skacze to w prawie nieprzewidywalny sposób, samoloty i pojazdy również ulegają takim przeskokom i jedynie gdy są sterowane przeze mnie poruszają się płynnie. Czy jest jakiś sposób o którym może nie wiem żeby dało się grać w tę grę? Ps.naturalnie gra ma wszystkie patche. Z góry dziękuję za pomoc.
Re: Problem z przeskokami w mp
Dość dobry może nie być dość dobry ha ha
Arma dość dobre sprzęty pożera na śniadanie .
Ale przeskoki to oczywiście nie wina sprzętu a raczej kwestia odległości między graczami , servera itd.

Ale przeskoki to oczywiście nie wina sprzętu a raczej kwestia odległości między graczami , servera itd.

-
- ID Steam:
nie no to na pewno nie wina sprzętu, proc mam całkiem mocny intel core quad q8300 2,5 ghz
grafika geforce 9800 gt 1gb no i 4 gb ramu i tak jak mówię animacje są całkowicie płynne na najwyższych detalach ale występują te z dupy przeskoki. czyli tak na prawdę nic nie można zrobić?
grafika geforce 9800 gt 1gb no i 4 gb ramu i tak jak mówię animacje są całkowicie płynne na najwyższych detalach ale występują te z dupy przeskoki. czyli tak na prawdę nic nie można zrobić?
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
zmienić ISP.
-
- ID Steam:
co niby ma poprawić zmiana internetu skoro na aktualnym mam dobry ping?
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
PierdolonyWerterze, ping to nie wszystko, liczy sie desynchro.