Początkujący
Moderator: Inkwizytor
Początkujący
Witam. Arme kupiłem w tamtym roku lecz grałem w nią bardzo krótko gdyż miałem za słaby komputer. Teraz przybyło troche kasy, złożyłem niezłą maszyne i gram na high
Zainstalowałem ACE 2 i kilka map. Moje pytanie jest następujące. Gdzie moge się uczyć techniki i z kim moge po grać taktycznie ?

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: Początkujący
Najlepiej na TS3 molestując graczy, którzy siedzą na kanałach publicznych.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Faktycznie, bardzo mądra wypowiedź ;]...
- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Jesli chcesz taktycznie grac to do jakiegoś klanu sie podłacz !
A jesli chodzi Ci tylko o dobra zabawe i poznanie nowych graczy zapraszam na servery
Jest kilka Polskich serverow gdzie graja Polacy i Ci wszystko wyjaśnią co jak i gdzie !
Podstawa to jak pisał mant3z Team Speek 3
Adres :85.236.109.28 , port :10667
Pozdrawiam
A jesli chodzi Ci tylko o dobra zabawe i poznanie nowych graczy zapraszam na servery

Jest kilka Polskich serverow gdzie graja Polacy i Ci wszystko wyjaśnią co jak i gdzie !
Podstawa to jak pisał mant3z Team Speek 3

Adres :85.236.109.28 , port :10667
Pozdrawiam

Witam wszystkich serdecznie!
Od 3 dni jestem posiadaczem Arma2. Gra się fajnie, ale postanowiłem zobaczyć multi. Doświadczenie w takiej grze znikome i zaczęły się schody. Częściowo odpowiedzi znalazłem tu, na forum ale nie na wszystko (przyznaje ze nie czytałem wszystkich wątków- strasznie tego dużo).
Ale do rzeczy- nie wiem jak zapisać (i czy sie da) awans na nst stopień podczas misji multi. Za każdym razem zaczynam od najmniejszego. Pomimo info o awansie w trakcie gry, nst. grę zaczynam zawsze jeszcze raz od początkowego stopnia. (Jest to dokuczliwe, bo nie można używać w zasadzie żadnego innego pojazdu za wyjątkiem Hamera- a do celu np. daleko...)
- Jak wejść na serwer z wł. BattlEye? Nie mogę wleźć na żaden serwer z włączonym tym ustrojstwem.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Od 3 dni jestem posiadaczem Arma2. Gra się fajnie, ale postanowiłem zobaczyć multi. Doświadczenie w takiej grze znikome i zaczęły się schody. Częściowo odpowiedzi znalazłem tu, na forum ale nie na wszystko (przyznaje ze nie czytałem wszystkich wątków- strasznie tego dużo).
Ale do rzeczy- nie wiem jak zapisać (i czy sie da) awans na nst stopień podczas misji multi. Za każdym razem zaczynam od najmniejszego. Pomimo info o awansie w trakcie gry, nst. grę zaczynam zawsze jeszcze raz od początkowego stopnia. (Jest to dokuczliwe, bo nie można używać w zasadzie żadnego innego pojazdu za wyjątkiem Hamera- a do celu np. daleko...)
- Jak wejść na serwer z wł. BattlEye? Nie mogę wleźć na żaden serwer z włączonym tym ustrojstwem.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Tak to już działa, że zdobywasz awans tylko w danej misji i to chyba tylko w "Domination" oraz "War3Front". W żadnym wypadku nie jest to zdobywanie awansów dla profilu, a pewnie o coś takiego Ci chodzi. Takie rzeczy to tylko w COD-ach, Battlefield-ach i innych gierkach które bazują na zdobywaniu pokemonów - zupełnie inne podejście do gry.Zahar pisze: Ale do rzeczy- nie wiem jak zapisać (i czy sie da) awans na nst stopień podczas misji multi. Za każdym razem zaczynam od najmniejszego. Pomimo info o awansie w trakcie gry, nst. grę zaczynam zawsze jeszcze raz od początkowego stopnia.
Zacznij grać w misje w których nie trzeba zdobywać rang.
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
"Pokemonów"
W Armie 2 nie ma sztucznych rang dla twojego profilu, które mógłbyś nabijać fragami. W A2 masz wysoka range jak wejdziesz na jakiś serwer np z misja Berzerki i dostaniesz kicka z dopiskiem "to good" wtedy wiesz ze masz wysoka range

W Armie 2 nie ma sztucznych rang dla twojego profilu, które mógłbyś nabijać fragami. W A2 masz wysoka range jak wejdziesz na jakiś serwer np z misja Berzerki i dostaniesz kicka z dopiskiem "to good" wtedy wiesz ze masz wysoka range

-
- ID Steam:
Witam, nie zabijcie mnie ale przymierzam się do zakupu Arma 2.
I mam pytanko.
Jak wygląda polska scena? Duzo ludzi gra w Arma?
Dużo jest serwerów użytkowników?
Ludzie troche ogarniają taktykę czy biegają sami sobie?
Co się dzieje jak "dostaniemy". Oczywiście w gre wchodzi medyka a potem?
Są jakieś respy? Jak to wygląda?
I mam pytanko.
Jak wygląda polska scena? Duzo ludzi gra w Arma?
Dużo jest serwerów użytkowników?
Ludzie troche ogarniają taktykę czy biegają sami sobie?
Co się dzieje jak "dostaniemy". Oczywiście w gre wchodzi medyka a potem?
Są jakieś respy? Jak to wygląda?
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Że tłum to bym nie powiedział, ale nie jest źle.Jak wygląda polska scena? Duzo ludzi gra w ARMA?
Tak.Dużo jest serwerów użytkowników?
Zależy gdzie.Ludzie troche ogarniają taktykę czy biegają sami sobie?
Tak, ale na modzie ACE jest najlepszaCo się dzieje jak "dostaniemy". Oczywiście w gre wchodzi medyka a potem?

Zależy od trybu gry.Są jakieś respy? Jak to wygląda?