Gdzie zakupic Armed Assault ENG w Polsce ?

Dyskusje związane ściśle z ArmedAssault ;-)

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
ID gracza: 0
Kontakt:

Re: Gdzie zakupic Armed Assault ENG w Polsce ?

Post autor: Cleric »

Panowie wy tutaj własciwie dyskutujecie o gustach więc raczej konsensusu nie będzie :mrgreen:
Ja też wolę jak jest wersja angielska niż spolszczona... nieważne czy ArmA jest czeska czy norweska to ja będę używał wersji angielskiej tak jak to robiłem w OFP. Poprostu się przyzwycziłem do tego języka w takim stopniu że pojawienie się gdziekolwiek j.polskiego mnie irytuje - no chyba że ewentualnie w jakimś polskim modzie - wówczas koniecznie polski ale razem z polskim dubbingiem :)
Obrazek

Obrazek
SubKavon
ID Steam:

Post autor: SubKavon »

Niestety poziom znajomości angielskiego w Polsce jest kiepski i dlatego zalecam korzystanie z wersji anglojęzycznych. Chyba możliwość pogrania to dobra motywacja? :)
Ja tam wolę wersje ang., wkurzają mnie błędy typu "karabin maszynowy" na określenie MP-5 itp.
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Tez wole grywac w jezyku angielskim - jakos to zawsz lepiej brzmi ale wydanie 180zl na ArmA z UK +przesylka to lekka przesada bioroac pod uwage to ze mam juz czeska i polska wersje :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
SubKavon
ID Steam:

No wiesz, jak kolekcjonowac to na calego! :)
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

Radzę poczekać na premierę UK i szukać ofert na Ultimie - często sprowadzają angielskie wersje gier. PES 6 w wersji angielskiej był właśnie do kupienia u nich :)
Desperat
ID Steam:
Numer GG: 5997674

Post autor: Desperat »

No ciekawe macie pogladay , moge sie z wiekszoscia zgodzic . Wiem , gdzie mozna kupic za granica AA ENG , ale ceny jakos mi nie podchodza . Wprawdzie nikt na pytanie mi nie odpowiedzial , w taki sposob w jaki to moglbym sobie zyczyc , ale cieszy mnie to , ze wywiazal sie z tego taki dialog .

Desperat
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Obrazek
SubKavon
ID Steam:

Muszę przyznać, że oczekiwania masz spore :)
W Polsce z jakichś tajemniczych powodów nie chcesz kupować, w UK za drogo...
znaczy się chcesz i tanio, i po angielsku. Może poczekaj trochę (długo) i poszukaj na Allegro.
Ale nie będzie łatwo. Ja miałem znacznie mniejsze oczekiwania - chciałem tylko kontynuacji OFP z lepszym engine i grafą. Nie doczekałem się, więc tłukę w OFP za 24,90 z darmowymi dodatkami z netu. Polecam to ekonomiczne rozwiązanie! :)
Desperat
ID Steam:

SubKavon pisze: Muszę przyznać, że oczekiwania masz spore :)
W Polsce z jakichś tajemniczych powodów nie chcesz kupować, w UK za drogo...
znaczy się chcesz i tanio, i po angielsku. Może poczekaj trochę (długo) i poszukaj na Allegro.
Ale nie będzie łatwo. Ja miałem znacznie mniejsze oczekiwania - chciałem tylko kontynuacji OFP z lepszym engine i grafą. Nie doczekałem się, więc tłukę w OFP za 24,90 z darmowymi dodatkami z netu. Polecam to ekonomiczne rozwiązanie! :)

Mam juz Operation Flashpoin + Operation Flashpoin Resistance + Operation Flashpoin Gold Upgrade + Operation Flashpoin Soundtrack . Przeszedlem jedynie Resistance . Co do Armed Assault , moze jednak skusze sie na ta wersje PL .

Obrazek
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

Desperat pisze: ... moze jednak skusze sie na ta wersje PL .

http://www.allegro.pl/item166526600_now ... sault.html - licytacja nówki
http://www.allegro.pl/item166657645_arm ... ginal.html
http://www.allegro.pl/item167272413_arm ... ia_ss.html - kupno nówki za 57 zł :D
Obrazek

Obrazek
Desperat
ID Steam:

Cleric pisze:
Desperat pisze: ... moze jednak skusze sie na ta wersje PL .

http://www.allegro.pl/item166526600_now ... sault.html - licytacja nówki
http://www.allegro.pl/item166657645_arm ... ginal.html
http://www.allegro.pl/item167272413_arm ... ia_ss.html - kupno nówki za 57 zł :D

Moze to glupie ... , ale jak sie kupuje na Allegro ? Mozesz mi to wytlumaczyc ? :oops:

Obrazek
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

1.Najpierw klikasz na górze na rejsetracje / skoro nie masz użytkownika jeszcze.

2.Zgodnie z instrukcją wypełniasz szablon - nick, hasła adres etc.

3.Dalej dostajesz potwierdzenie na maila o tym żeby aktywowac użytkownika.

4. W tym momencie możesz już kupować - ale do pełnych praw użytkownika musisz odebrać przesyłką pocztową od allegro ze specjalnym aktywacynym kodem.
Po jego aktywacji stajesz się pełnym użytkownikiem portalu co graficznie przedstawia zniknięcie koperty przy Twoim nicku.

5. Kupowanie na aukcjach allegro odbywa się najczęściej przez KUP TERAZ lub Licytacje .
Na Kup Teraz zgadzasz się na kupno przedmotu (plus ewentualnykoszt przesyłki) w ustalonej wcześniej cenie - na Licytacji dajesz swoją kwotę którą jest gotów zapłacić za wystawiony na aukcji towar.

Zresztą tam wszystko jest napisane jasno po polsku a nie chińszczyzną - poczytaj sobie a napewno dowiesz się jeszcze więcej;)

To jak płacisz zależy od sprzedawcy bo to on to ustala - naogół można płacić przelewem (bank, karta. poczta) lub przy odbiorze gotówką. Dla nowych użytkowników czesto wymagany jest przelew niestety z uwagi na większe koszt wysyłania za pobraniem i ewentualne zwroty (nieodebranie) towaru spowrotem do sprzedawcy od nowego-niepewnego użytkownika, :)

ufoman: Ten post zostaje jako "miniporadnik".
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja o ArmA”