co takiego?FOX-PL* pisze:A tu prócz tego ma masz udoskonalony tryb animacji sytemów militarnych, nowy engine.
ArmA 2: Operation Arrowhead
Moderator: Inkwizytor
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Silnik graficzny został poprawiony, tryb tak zwanego lockowania celów, udoskonalone przyrządy optyczne lub nowe między innymi flir, regulacja siatki optycznej, szczegółowe informacje uszkodzeń itp. przede wszytkim zmodernizowany tryb wyświetlania wielu pierdół. Mógłbym tak pisać i pisać to chyba jasne i zrozumiałe.
Z tego pisali o zmianach od graficznej strony, to shading będzie teraz liczony na fragmentach (co dej pory dotyczyło z oczywistych względów tylko terenu) a nie wierzchołkach, czyli cienie na jednostkach będą ciut ładniejsze. Zwykła zmiana w shaderze, nic wielkiego.
FLIR, termowizja - to wg mnie jedyne znaczące zmiany jakie wprowadzili. Nowe wyspy, jednostki to tylko "content" - nie przemawia za terminem "nowa gra".
Zmieniony HUD - trochę bardziej praktyczny, ale rewolucji nie ma.
Nie wiem, co masz na myśli mówiąc o szczegółowych informacjach uszkodzeń, ale nic mi o tym nie wiadomo, a staram się być na bieżąco.
Zresztą sami twórcy mówią o tym jako o dodatku, który z racji, że ma dużo "contentu" (i z tego powodu może być oferowany nie-posiadaczom podstawki) jest w formie, również, samodzielnej.
FLIR, termowizja - to wg mnie jedyne znaczące zmiany jakie wprowadzili. Nowe wyspy, jednostki to tylko "content" - nie przemawia za terminem "nowa gra".
Zmieniony HUD - trochę bardziej praktyczny, ale rewolucji nie ma.
Nie wiem, co masz na myśli mówiąc o szczegółowych informacjach uszkodzeń, ale nic mi o tym nie wiadomo, a staram się być na bieżąco.
wydami się, że nie bardzoMógłbym tak pisać i pisać
Zresztą sami twórcy mówią o tym jako o dodatku, który z racji, że ma dużo "contentu" (i z tego powodu może być oferowany nie-posiadaczom podstawki) jest w formie, również, samodzielnej.
Kurde ale wtopa... wczoraj dostałem maila z gram pl(gdzie zamówiłem pre-ordera) ale gmail mi to wrzucił do kosza i teraz go zauważyłem:

edit: heh ktoś mnie ubiegł
Przepraszam wszystkich których zmieszałem z błotem moja wina...Witam,
W dniu dzisiejszym zostaliśmy poinformowani przez firmę LEM, że premiera gry
ARMA 2: Operation Arrowhead została przesunięta z 25 czerwca na lipiec.
Konkretna data premiery gry zostanie podana wkrótce.
Pozdrawiamy,
Ekipa gram.p

edit: heh ktoś mnie ubiegł
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2010, 21:30 przez 2M1R, łącznie zmieniany 2 razy.
Szlag, znowu ten cholerny LEM przesunął datę premiery.
Nie dość, że się nie wyrabiają na czas, to jeszcze jakość ich polonizacji pozostawia wiele (Wiele) do życzenia.Witam,
W dniu dzisiejszym zostaliśmy poinformowani przez firmę LEM, że premiera gry
ARMA 2: Operation Arrowhead została przesunięta z 25 czerwca na lipiec.
Konkretna data premiery gry zostanie podana wkrótce.
Pozdrawiamy,
Ekipa gram.pl
eeeeeeeeeeeee z 25? a miała być 29
Niezły bajzel mają w tym LEMie 

- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Zawsze coś spie....
LEM czyli tak jak w zeszłym roku z premiera Arma 2 w Polsce---- 2 miesiace po europejskiej bedzie ale LIPA

Ta, i to jeszcze pewnie taka niedorobiona, ze skopanym spolszczeniem itp....Kristof pisze:Zawsze coś spie....LEM czyli tak jak w zeszłym roku z premiera ARMA 2 w Polsce---- 2 miesiace po europejskiej bedzie ale LIPA
![]()
![]()
kondor,
po prostu fox tak się zajarał dodatkiem że nie grając przedstawia wszystko w superlatywach
to jest arma 2 z nową zawartością i kilkoma nowymi bajerami.
po prostu fox tak się zajarał dodatkiem że nie grając przedstawia wszystko w superlatywach

to jest arma 2 z nową zawartością i kilkoma nowymi bajerami.
Spec Służby
- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Trudno sie dla Foxa dziwić ACE mod nie dodaje za dużo a głownie jakieś poprawki
Sam czekam na Operation Arrowhead
mam nadzieje ze Niemcy nie zawiodą jak LEM i bede mógł napisac :" mam i gram w Arma2 OA "
Pozdrawiam

Sam czekam na Operation Arrowhead

Pozdrawiam
http://lem.com.pl/news.php?nid=97
Ciekawe czy to tylko z naszą wersją taki problem czy ze wszystkimi.
Ciekawe czy to tylko z naszą wersją taki problem czy ze wszystkimi.
Spec Służby