Ty mantz3 8 czy tam 9 tak wiem znowu się chwalisz swoją domową stroną. A jak już skończysz 18 lat będziesz mógł wejść na tą stronę ciach!
Pozdrawiam.
PS. Będe miał pierwszego bana w moim jakże nikczemnym i zakompleksionym życiu. LOL
ufoman: Wedle zyczenia uzytkownik zostal zbanowany.
Jeszcze nie kapujesz?!
Weź na klate to poczujesz..
~ JA - Niewidomy Prawdziwek
Początek Dadaizmu koniec normalności na świecie a zarazem początek socjopatycznego społeczeństwa.
21 Maj: Odwyk od ARMY do czasu apgrejdu komputera, ok.2-3 tygodnie.
I właśnie przez takich jak on uważam ze prawo autorskie TAKIE JAK TERAZ to ZŁO.... Ale to temat na inne forum...
A teraz mam pytanie czy jak będę instalował ArmA 2 i na to OA czy muszę najpierw updatować podstawkę do wersji 1.05 czy OA będzie już zawierało wszystkie patche które poprawiają rzeczy z ArmA 2? Myślę ze jasno zadałem pytanie. Pewnie i tak nikt nie ma takich info ale lepiej zapytać
LEM opóźnia premierę w Polsce!
Gra zostanie wydana w nieznanym dniu Lipca!
Na klawiaturę ciśnie mi się tyle epitetów, że dostał bym bana jeszcze przed wciśnięciem [wyślij]
mant3z pisze:LEM opóźnia premierę w Polsce!
Gra zostanie wydana w nieznanym dniu Lipca!
Na klawiaturę ciśnie mi się tyle epitetów, że dostał bym bana jeszcze przed wciśnięciem [wyślij]
Może byś tak podał linka do tej informacji.... Mam ci przypomnieć jak narobiłeś poprzednio hałasu z datą premiery na podstawie 1 nie sprawdzonego źródła