ARMA2.PL TURNIEJ - dyskusja ogólna.
Moderatorzy: eJay, OFman, VoY, Inkwizytor
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Re: ARMA2.PL TURNIEJ - dyskusja ogólna.
Mapy turniejowe to:
1. A2t Crossroads v1.6
2. A2t Factory v1.6
Dostępne na serwerach 8BZ Public, EC Battle Server i serwerze turniejowym ArmA2.pl
1. A2t Crossroads v1.6
2. A2t Factory v1.6
Dostępne na serwerach 8BZ Public, EC Battle Server i serwerze turniejowym ArmA2.pl
- VoY
- ID Steam:
Proszę dograć składy Team'ów.
Oficjalne mapy v1.6 znajdują się na serwerach 8BZ, EC i Turniejowym. Tam też można je trenować.
Od dnia 28 05 2010 można rozpocząć ustawianie meczów.
Mamy 5 Team'ów. Każdy rozgrywa 4 mecze "wyzwania" i 4 mecze "rewanzowe".
Starajcie się rozegrać 2 mecze w tygodniu.
Oficjalne mapy v1.6 znajdują się na serwerach 8BZ, EC i Turniejowym. Tam też można je trenować.
Od dnia 28 05 2010 można rozpocząć ustawianie meczów.
Mamy 5 Team'ów. Każdy rozgrywa 4 mecze "wyzwania" i 4 mecze "rewanzowe".
Starajcie się rozegrać 2 mecze w tygodniu.
- Mizz
- ID Steam:
- Numer GG: 2700647
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy grono graczy turnieju zezwoliłoby na dołączenie do rozgrywek grupy Węgrów ze społeczności węgierskich graczy Arma2 [H.AR.C]. Są ta gracze początkujący, którzy chcieliby wykorzystać okazję do zdobycia doświadczenia w rozgrywkach PvP.
Chciałbym się dowiedzieć czy grono graczy turnieju zezwoliłoby na dołączenie do rozgrywek grupy Węgrów ze społeczności węgierskich graczy Arma2 [H.AR.C]. Są ta gracze początkujący, którzy chcieliby wykorzystać okazję do zdobycia doświadczenia w rozgrywkach PvP.
Who Dares Wins

- VoY
- ID Steam:
Z mojej strony absolutna akceptacja. Szukamy chętnych do zabawy i czym więcej tym lepiej. Myślę iż zasada max 3 graczy klanu może tu zostać pominięta gdyż trzon klanu HARC gra w innym Team'ie.
Proszę o szybką wypowiedz pozostałych TL !
Proszę o szybką wypowiedz pozostałych TL !
W razie jakichkolwiek problemów z serwerem ArmA2.pl Public Server w trakcie meczów/przed meczem proszę o kontakt GG 1502452 lub szybkie info w tym wątku.
Polatałem po mapkach i za strzelanie do resa przeciwnika daje pkt-y zamiast kicka. Czy tak ma być???? Jak wjechałem to zabiło ok.......... Ale niszczyć w resie można pojazdy?????????.
Jeszcze jedno respawn pojazdów następuje kilka sekund po ich zniszczeniu... To chyba nienormalne albo ja nie wiem już może tak ma być.....
Jeszcze jedno respawn pojazdów następuje kilka sekund po ich zniszczeniu... To chyba nienormalne albo ja nie wiem już może tak ma być.....

Virtual Battle #1 Veteran

- VoY
- ID Steam:
Nie było mnie przez ostatnie dni. Straciłem neta i tym samym trochę "zaspałem".
Z góry przepraszam i informuję iż rozpoczęcie walk ( wyzwań ) może nastąpić od dnia 28 05 2010.
Z góry przepraszam i informuję iż rozpoczęcie walk ( wyzwań ) może nastąpić od dnia 28 05 2010.
Moze tak osobny topic dla najemników? Np.kto jest do dyspozycji na dany dzień etc....
- VoY
- ID Steam:
Drogie Panie - proszę się nieco lepiej zorganizować i zacząć grać mecze! Od tego tygodnia powinniśmy zacząć grać drugą mapę a niestety wszyscy "w polu". Litości - grajcie mecze.
Niestety.. Podejrzewam że ze względu na 4 rzeczy turniej upadł śmiercią naturalną (Ale ty tylko moje zdanie)
1. Wakacje
2. Sesja
3. Oczekiwanie na Arma2 OA
4. Mundial
Bez odbioru i pozdrawiam wszystkich Robaczków Kochanych:-))))))))))))))) i nie tylko... Mam nadzieję, że się mylę.................

1. Wakacje
2. Sesja
3. Oczekiwanie na Arma2 OA
4. Mundial
Bez odbioru i pozdrawiam wszystkich Robaczków Kochanych:-))))))))))))))) i nie tylko... Mam nadzieję, że się mylę.................

-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- Kontakt:
Turniej powstał wyłącznie dla rozrywki i by dało się pograć w A2 PvP w polskim gronie. Jeśli któreś z drużyn są wciąż zainteresowane rozgrywkami to dział na forum i nasz serwer są nadal do waszej dyspozycji.