Ta informacja byla podawana w wszelakich serwisach jesli sledzisz swiat army ale dla przypomnienia OA bedzie samodzielna gra lub bedzie jako dodatek do army (czyli w tym wypadku w katalogu gry pojawi sie katalog z tym dodatkiem).osa1942 pisze:Witam,jestem nowy na forum i mam parę pytań. W jakimś newsie jest napisane że ARMA 2 może się zintegrować z operation arrowhead. I tu się rodzą pytania.
1. Mody,addony,skrypty działające pod ARMA 2 będzie można włączyć na OA ?? Interesuje mnie Ac-130![]()
2.Jeżeli jest luneta termiczna to czy będzie kamuflaż termiczny(nie wiem czy tak się to pisze)? (Dla niewiedzących... Jest to siatka/osłona która ukrywa ciepło wydalane przez nas. można nakryć nią snajpera,czołg najczęściej stanowiska KM i moździerze.)
3.Czy można modyfikować uzbrojenie ala MW2.(nie chodzi mi tu o akimbo bo to jest... Chodzi mi o celowniki,laser do namierzania celów tłumik, ACOG, i inne)
W zwiazku z powyzszym logika podpowiada ze mozna odpalic OA z jakimi chcesz dodatkimi, wystarczy odpalic gre z definiowanymi przez ciebie modami w skrocie do army lub przez armalanuchera.
@2.watpie aby cos takiego dali bo wtedy sam taki addon tracilby swoja potrzeba bycia ale to jest tylko moje osobiste zdanie.
@3. Jesli dobrze zrozumialem twoje pytanie to chodzi ci o dowolne modyfikowanie wybranej przez ciebie broni. Arma ma to do siebie ze sa z gory zdefiniowane rodzaje broni oddajac rzeczywistosc bez wlasnie jakichs dziwnych "modyfikacji".