ArmA 2: Operation Arrowhead
Moderator: Inkwizytor
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Faktycznie wnętrza w odniesieniu do ArmA2 są piękne a co ważniejsze śmiało można powiedzieć że do 85% budynków można wejść i je "pozwiedzać". Bardzo ładnie wykonane.
Więcej info możecie przeczytać na łamach arma2.pl.
Więcej info możecie przeczytać na łamach arma2.pl.
- barth89
- ID Steam:
- Numer GG: 5828812
A ja po rozmowie z eJay'em stwierdziłem, że wrócę do ArmA 2
Tzn wrócę w postaci kupienia OA (bo Takistan ma o wiele płynniej działać - więc zginie przyczyna porzucenia przeze mnie ArmA 2
!) które uderza w moje ulubione klimaty 
A po jakimś czasie kupię 3 raz ArmA 2, bo będę już zaszczepiony uzależnieniem do OA i spadki FPS nie będą już tak uciążliwe jak w podstawowej ArmA 2
Przyjmiecie mnie znów do swego grona?
Ale niestety dopiero w okolicach końca czerwca...
edit. Czy może ktoś polecić jakąś dobrą książkę o współczesnym konflikcie w Afganistanie? Strasznie lubię te klimaty i nie wiem co przeczytać, żeby się nieco wczuć w ten klimat jeszcze bardziej
Wujek mojej dziewczyny jest tam na misji - obiecał, że coś mi przywiezie, ale książka niestety raczej to nie będzie 

A po jakimś czasie kupię 3 raz ArmA 2, bo będę już zaszczepiony uzależnieniem do OA i spadki FPS nie będą już tak uciążliwe jak w podstawowej ArmA 2

Przyjmiecie mnie znów do swego grona?

edit. Czy może ktoś polecić jakąś dobrą książkę o współczesnym konflikcie w Afganistanie? Strasznie lubię te klimaty i nie wiem co przeczytać, żeby się nieco wczuć w ten klimat jeszcze bardziej

Phenom II X2 550 @ 3.5 & Zalman 9700NT <> Radeon 4850 512MB DDR3 @ 700/1100 & Auras Fridge <> 4 GB DDR2 800MHz GeIL Ultra + PDP Patriot <> AsRock A780GXH 128M <> SB X-Fi Xtreme Audio <> Pentagram Silent Force 460W <> Windows 7 64-bit
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Część z was już pewnie zauważyła, że BIS nie przyłożył się do okładki. Gdyby ktoś chciał coś ładniejszego sobie wydrukować w pkt. drukarskim na śliskim papierze to tutaj są 3 propozycje od EricM:
http://img441.imageshack.us/i/arrowheada.jpg/
http://img339.imageshack.us/i/arrowheadb.jpg/
http://img294.imageshack.us/i/arrowheadc.jpg/
Możliwe, że będę miał full cover w 300DPI pierwszej wersji
Prawdę mówiąc nic nie mam do oryginalnej okładki ale tutaj widać, że koleś bardziej się przyłożył niż panowie od promocji Army.
http://img441.imageshack.us/i/arrowheada.jpg/
http://img339.imageshack.us/i/arrowheadb.jpg/
http://img294.imageshack.us/i/arrowheadc.jpg/
Możliwe, że będę miał full cover w 300DPI pierwszej wersji

Prawdę mówiąc nic nie mam do oryginalnej okładki ale tutaj widać, że koleś bardziej się przyłożył niż panowie od promocji Army.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Dwie pozostałe są spoko, chodź zamiast Mi-24 wolałbym ah-64
Mi najbardziej podoba się ta.
Mi najbardziej podoba się ta.
- barth89
- ID Steam:
Mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie kilka 2 posty wyżej? 

Phenom II X2 550 @ 3.5 & Zalman 9700NT <> Radeon 4850 512MB DDR3 @ 700/1100 & Auras Fridge <> 4 GB DDR2 800MHz GeIL Ultra + PDP Patriot <> AsRock A780GXH 128M <> SB X-Fi Xtreme Audio <> Pentagram Silent Force 460W <> Windows 7 64-bit
- mant3z
- ID Steam:
- Kontakt:
Mamy oftopować tak jak ty? Bez sensu!Mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie kilka 2 posty wyżej?
Zbiór informacji o OA
http://community.bistudio.com/wiki?titl ... RMA_2_Game

EDIT:
Uuuuuuuuuuuuuu nice

Official DLC plans and after release support
As usual, Bohemia will try to provide the best after release support as possible (as our past track record shows). This time, we also have plan to release some significant DLC for OA, more details about these plans will be revealed later.
- barth89
- ID Steam:
K***a to jest jakaś paranoja
Przecież pytam o rzecz, która wiąże się z OA...

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
Masz na myśli przyjecie ciebie do grona ? czy książkę?
CO do książki to po prostu widocznie nikt na ten temat nie czyta i nie może tobie polecić, Na forum jeżeli nie masz odpowiedzi to znaczy ze nikt nie wie jak ci pomoc, przecież nie będę spamował i pisał ze nie znam takiego tytułu książki. Poza tym co ciebie tak podnieca w tamtym konflikcie? Przecież wojna to łzy, śmierć bliskich i tragedia. Lubisz się tym rozkoszować?
CO do książki to po prostu widocznie nikt na ten temat nie czyta i nie może tobie polecić, Na forum jeżeli nie masz odpowiedzi to znaczy ze nikt nie wie jak ci pomoc, przecież nie będę spamował i pisał ze nie znam takiego tytułu książki. Poza tym co ciebie tak podnieca w tamtym konflikcie? Przecież wojna to łzy, śmierć bliskich i tragedia. Lubisz się tym rozkoszować?
- barth89
- ID Steam:
Chodzi o książkę. Zacząłem się niecierpliwić, bo nikt nie tyle, że nie odpisywał na moje pytanie, ale od dłuższego czasu nikt nic nie pisał w tym temacie.
Co do Afganistanu i klimatu - nie podniecają mnie łzy i krew. Podniecają mnie te rejony i chciałbym się o nim czegoś więcej dowiedzieć.
Interesuję się też Afrika Korps, Rommlem itp. Ale nikt mi nie zarzuci, że tam też był łzy, krew i cierpienie, bo to historia. Ale tak naprawdę to teraz też interesuję się wojną w Iraku, Afganistanie (oglądam wszystkie filmy na ten temat, gram w gry w tym klimacie - czekam na MoH i OA) - po prostu wychodzi na to, że lubię militaria osadzone w realiach pustynnych i tyle
Ale już kończę ten temat, bo teraz to już serio offtop
Co do Afganistanu i klimatu - nie podniecają mnie łzy i krew. Podniecają mnie te rejony i chciałbym się o nim czegoś więcej dowiedzieć.
Interesuję się też Afrika Korps, Rommlem itp. Ale nikt mi nie zarzuci, że tam też był łzy, krew i cierpienie, bo to historia. Ale tak naprawdę to teraz też interesuję się wojną w Iraku, Afganistanie (oglądam wszystkie filmy na ten temat, gram w gry w tym klimacie - czekam na MoH i OA) - po prostu wychodzi na to, że lubię militaria osadzone w realiach pustynnych i tyle

Ale już kończę ten temat, bo teraz to już serio offtop

- mant3z
- ID Steam:
- Kontakt:
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net