Crash przy ładowaniu misji.
Moderator: Inkwizytor
Crash przy ładowaniu misji.
Witam. Dziś kupiłem sobie ArmA 2. Od razu zainstalowałem patcha. Grałem, grałem. Zacząłem misje "Burza" w pierwszej kampanii, i po 15 minutach zadzwonił kumpel żebym pograł z nim w coś innego. Niewiele myśląc zapisałem grę i wyłączyłem arme. Potem przyszedł czas aby dokończyć misje. Odpalam arme wchodzę w okno Single Player. Klikam kampanie > kontynuuj > kontynuuj. Ładuje mi się misja i crash po 1/4 ładowania. Próbowałem reinstalować i nic. Jakieś sugestie?
Re: Crash przy ładowaniu misji.
Podpinam się pod temat, mi lubi się sypnąć przy loadzie saveu, lub przy samym save game. Szczególnie przy misjach "Na całą mapę" w kampanii.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Niestety wasz save przepadł, jedyne co możecie zrobić to albo restartować tą misję albo wejść do folderu ArmA2 w Waszych dokumentach, odszukać tam swój profil a następnie save.
Skasować ten który crashuje i liczyć na to, że ten z autosave się opali o ile taki się zrobił
Też to miałem w kampanii pod sam koniec, innego sposobu nie wymyśliłem.
Skasować ten który crashuje i liczyć na to, że ten z autosave się opali o ile taki się zrobił

Też to miałem w kampanii pod sam koniec, innego sposobu nie wymyśliłem.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Mi podczas saevu też crashuje - Too many Virtual Memory blocks requested (moja pamięć virtualna jest ustawiona na 6GB) Tak jak fizyczna...
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
No to wyłącz ją w cholerą lub ustaw przydzielanie automatycznie.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Jezu... Mi też Crashuje przy ładowaniu misji.... (dokładnie misja Manhattan)
Jestem wielkim fanem tej gry i mogę przeboleć wiele jej błędów, ale żeby save nie można było wczytać...!!!
Totalnie sie zraziłem do tej gry.....

Jestem wielkim fanem tej gry i mogę przeboleć wiele jej błędów, ale żeby save nie można było wczytać...!!!

Totalnie sie zraziłem do tej gry.....

Temat jest dość stary,ale niestety od ostatniego czasu każdy save(z jakiejkolwiek misji) kończy się komunikatem (na przykład) "Cannot load file C:\documents(...)\misja.Chernarus".Albo w ogóle nie ma pliku,albo jest,ale i tak nie działa.Zawsze wychodzi na to samo.Jest jakiś sposób poza reinstalką?Bo tak to nie idzie grać.
Usuń katalog saved i userSaved z "moich dokumentów"
Lipa-wciąż to samo.Wyglada na to,że musze zrobic reinstalkę.
- thisrox
- ID Steam:
- Numer GG: 6760268
- ID gracza: 0
i jak pomogła ta reinstalka??? bo ja mam to samo kiedys grałem normalnie przy wczytywaniu żdnego crasha ,a teraz po miesiącu przerwy od army 2 wczytuje starego sejva i ...crash ok trudno zaczne od nowa zrestartowałem kampanie dla sprawdzenia zapisałem i odrazu wczytałem no i .... crash

A czy towarzyszyły temu jakieś komunikaty? Może między jednym odpaleniem misji, a drugim (save) robiłeś update ACE? Grając misje SP warto grać na "gołej" Armie, wtedy update'y addonów nie będą wpływały na odtwarzanie zapisanych misje.thisrox pisze:(...) kiedys grałem normalnie przy wczytywaniu żdnego crasha ,a teraz po miesiącu przerwy od army 2 wczytuje starego sejva i ...crash ok trudno zaczne od nowa zrestartowałem kampanie dla sprawdzenia zapisałem i odrazu wczytałem no i .... crash