Pomoc ogólna dla ambitnego początkującego

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kostka
ID Steam:
Numer GG: 9864510
ID gracza: 0

Pomoc ogólna dla ambitnego początkującego

Post autor: Kostka »

Witam!
Jestem fanem gierek fps online. Wcześniej grałem dużo w warrocka ale gry tego typu wymagają szybkości i umiejętności strzelania. Tu jest inaczej. Grałem trochę w kampanię, trochę MP ale nie ogarniam jeszcze tej gry. I tu pojawia się sedno sprawy. Czy mógłby mi ktoś pomóc, odpalić gierkę np. ja, ty vs AI, żebym mógł popytać, żeby mi ktoś dał jakieś rady. Mam TS2 (możliwość zrobienia rooma), bez możliwości nadawania (raczej, nie mam warunków, jak się żyje na rachunek innych trzeba się z tym pogodzić ;)). Jestem kumaty, potrafię obsługiwać poprawnie helikoptery i mam niezłą orientację oraz zapał do gry zespołowej (dlatego nie lubię quake). Jutro, pojutrze (poniedziałek, wtorek) mogę grać od 10 do 15. Moje gg: 9864510.
Z góry dzięki za pomoc :), Pozdrawiam, Kostka
Dogfighting by GAU <3 http://yfrog.com/1aarma2gauvssuj
GG: 9864510 walić jak trza

Nick w grze- PC
Awatar użytkownika
FOX-PL*
ID Steam:
ID gracza: 1

Re: Pomoc ogólna dla ambitnego początkującego

Post autor: FOX-PL* »

Też odwiedziłem WarRocka ale ze wzgledu na hakusów i neokidów zrezygnowałem. Co do army warto byłoby żebyś zainstalował TS3 na forum masz podany adres 85.236.109.28 port 10667. I wbij na ogólny jakiś kanał, akurat nie każdy ma czas od 10 do 15, raczej wiecej ludu jest podwieczór/wieczór. Ale na pewno ktoś na kanale np. Berzerka powie ci co i jak zwłaszcza w trybie pvp. Jeśli chodzi ci player vs AI to mało kto gra na ts'ie aczkolwiek możną naprawde fajnie pograć na serwerze Hell-Fire Polska klanu 13PPL na dole TS3 maja kanał, jednak gra opiera się na modzie ACE2. Ale co tam wszystkiego można popróbować.
Awatar użytkownika
Kostka
ID Steam:

CZemu non stop jak wchodzę do roomów pisze: Utracono sesję, wyrzucono cię z gry. Nie da się grać. Mam patcha 1.05

Nick w grze- PC
Awatar użytkownika
Dymion
ID Steam:
Numer GG: 272204

Post autor: Dymion »

Być może wchodzisz na serwer z modem ACE? Czy oprócz komunikatów "Utracono sesję", "wyrzucono cię z gry" coś jeszcze wyświetla? Jest jeszcze kwestia firewalla, może tutaj szukaj przyczyny.
Awatar użytkownika
Kostka
ID Steam:

Dymion pisze:Być może wchodzisz na serwer z modem ACE? Czy oprócz komunikatów "Utracono sesję", "wyrzucono cię z gry" coś jeszcze wyświetla? Jest jeszcze kwestia firewalla, może tutaj szukaj przyczyny.

Ten problem rozwiązałem. trzeba pokolei zainstalować patche

Nick w grze- PC
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 - wydanie 2009 rok.”