Vilas - masz rację - nic nie wnoszą do dyskusji poza jałowym ujadaniem.
Moderator: Inkwizytor
Kompletnie cię nie rozumiem. Opieram moich Gruzinów po prostu na takich klasach jak ACE_AKM, ACE_Bandage, ew. ACRE_PRC148. Doceniam jakość twojej pracy, bo jest IMHO nie najgorsza, ale ty po prostu z jakiegoś powodu nie znosisz ACE. Opieram się na tym modzie, bo zapewnia mi świetny core do dalszej pracy, a integracja jego ficzerów tylko zwiększy grywalność. Uważam, że Gruzinami chce pograć niemała ilość osób, tym bardziej od razu udostępnionych pod ACE. A fakt jest taki, że bez niego nie mogę nawet porządnie uzbroić sekcji z 2010 roku (AK-74M i AK(S)-74P są dostępne tylko w ACE, vanilla ich nie oferuje).A skoro Sas uważasz, że bez ACE gra nie działa, to sie dziwię, bo mi działa. A jeżeli addon używa domyślnych klas BISu to powinno działać i w innych modach game-playowych. Uzależnianie zaś addonu od jednego z modów było by nonsensem, a jeśli ktoś bardzo musi mieć konfig ACE to niech sobie napisze, no problem, ja nie zabraniałem nigdy wydawania czyichś konfigów do moich addonów (jak ktoś pod swoim tagiem zrobi swój addon zawierający plik konfigu). Ludzie z zagranicy wydawali swoje konfigi do moich addonów jak chcieli.
piszesz, że mam o bazowe textury do edycji pytać się rosjan, co też czynię (i dostaję pozwolenie)