Tak jak w temacie: Czy nie ma jakiegoś addonu do Army który konwersuje ją na konflikt w Wietnamie? Mogą być na początek same pojazdy
ArmA II Vietnam
Moderator: Inkwizytor
ArmA II Vietnam
Witam,
Tak jak w temacie: Czy nie ma jakiegoś addonu do Army który konwersuje ją na konflikt w Wietnamie? Mogą być na początek same pojazdy
Bardzo się interesuję tym konfliktem i moje pytanie jest takie czy nie ma właśnie takiego addonu.
Jak pomogłem daj Pozytywa 
Dziękuje
Dziękuje
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: ARMA II Vietnam
Jeszcze pod dwójkę nie próbowałem, ale spróbuj (pod wcześniejsze gry był naprawdę dobry):
http://www.armaholic.com/page.php?id=8302
http://www.armaholic.com/page.php?id=8302
A to nie jest czasami demo?
I do czego ten program jest "Community Base addons"?This is the preview or demonstration version of Vietnam: The Experience for ArmA2.
Dziękuje
Dziękuje
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Jak mówiłem, nie mam tego na razie (nie mam ochoty na 'Nam). Zresztą lepiej to, niż nic, dlatego nie rozumiem twojego niezadowolenia. I zupełnie pozatym to dema do tej gry są dość obszerne.
CBA to zbiór przydatniejszych skryptów i tweaków, wymaganych dla większości addonów, które mają jakieś "lepsze" ficzery.
CBA to zbiór przydatniejszych skryptów i tweaków, wymaganych dla większości addonów, które mają jakieś "lepsze" ficzery.
Mod bardzo fajny lecz zostało w nim wiele do zrobienia(modele strasznie źle zrobione) lecz jak dopracują to może być całkiem całkiem mod
dzięki za pomoc
Dziękuje
Dziękuje
- Argorden
- ID Steam:
Mapa z tego moda wymiata teksturami 
- Argorden
- ID Steam:
sarkazm 
Witam czy nie ma wersji pełnej tego moda? Bo jak kolega wczesniej powiedział to są wersje demo. Byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś powiedział gdzie mozna pobrać pełną wersje i czy ma wyjsc leprza wersja tego moda bo grając w demko widziałem kilka rzeczy do poprawy.
Z góry dziękuję za pomoc.
Z góry dziękuję za pomoc.
Właściwie zbliża się mod Wietnamski pod ARME II
Warrior_X opublikował na forum BIS kilka screenów, ukazujących postęp prac nad modem The Unsung. Przeniesie on nas do czasów konfliktu w Wietnamie.
Warrior_X opublikował na forum BIS kilka screenów, ukazujących postęp prac nad modem The Unsung. Przeniesie on nas do czasów konfliktu w Wietnamie.
nick w grze: Jasina
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
I będzie równie spieprzony jak ten pod jedynkę?
Bardziej wierzę w VTE
Bardziej wierzę w VTE