Rif pisze:Druga sprawa to lekkie szybkie pojazdy piechoty które nadadzą dynamikę akcji.To fajny pomysł ze strony Romka.Szybkie przemieszczanie sie w takich uzbrojonych pojazdach z sectora do sectora zawsze było w C&H podstawą błyskawicznych ataków,zdobywania sectorów.
Pozdrawiam wszystkich

Tzn jakie pojazdy ?? Mamy transportery opancerzone oraz Jeepy. Nie wiem tutaj o co ci chodzi z tymi pojazdami
Druga sprawa. Narzekania. Zawsze ktoś będzie narzekać. Wczoraj usłyszałem jak to czołgiści mają źle, tragicznie itp bo nie mogą nic zrobić ze względu na sprzęt latający, padł nawet pomysł aby śmigła respiły się raz na całą gre. No to fajnie, nagle zrobi nam się z 3ch niezadowolonych tankistów 7miu niezadowolonych pilotów.
Szczerze powiem nie wiem w czym problem. Zawsze graliśmy na 3 małe pkt, sprzętu latającego było tyle samo i jakoś tych narzekań słychać nie było. A nagle jak zagraliśmy na taką samą liczbe śmigieł tylko na Całej wyspie, to nagle tanki mają źle, jest lipa i przestaje się podobać... Jeszcze teksty w stylu "ja nie mam co robić bo ciągle w dupe dostaje więc oleje i pójde do piechoty". No kurcze, ludzie... Bawimy się w to od dłuższego czasu, sam ginąłem dziesiątki razy ale czy kiedykolwiek powiedziałem że mi sie nie podoba, to dla mnie fajne nie jest, mam w dupie i latać nie bede ?? Kurcze jak słysze teksty że komuś coś sie nie podoba bo umiera to mam ochote powiedzieć aby poszedł pograć kampanie, włączył sobie "God mode" poudawał rambo niszcząc wszystko na drodze i może wtedy to bedzie dla niego zabawa.
Przychodzimy się bawić... Jeśli dla kogoś to co robimy nie jest zabawą i męczy go to to po co się męczyć... Ale niech nie próbuje wymusić na całym projekcie zmian aby koniecznie mu się podobało... Niech przedstawi swój pomysł. Zrobi swoją mape. Przedstawi na tej mapie swoje pomysły i zobaczy czy reszcie się spodoba.
Nie wiem jak strona RRA. Ale stronie UFA wczoraj cholernie się podobało. Intruder wymyslił naprawde ciekawą mapę, z fajnymi pomysłami i kurcze... stwierdziliśmy że to nam się podoba. Nawet Pit który gra Tankiem stwierdził że zajebiście mu sie podoba, bo wkońcu może się ukryć przed śmigłem, teren jest ciekawszy i jest więcej możliwości zabawy a nie tylko "jade na wprost, w lewo, w prawo i koniec". Wkońcu pobawiliśmy się porzadnie, mieliśmy punkty na które trzeba było jeździć czołgami jak i takie na które czołgów się nie wysyłało bo nie miało to sensu.