kupowanie jednostek

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thisrox
ID Steam:
Numer GG: 6760268
ID gracza: 0

kupowanie jednostek

Post autor: thisrox »

jak w tej grze kupić sobie nowe oddziały skoro listy mam puste? mimo że wybudowałem nowe fabryki i tak w każdej misji! jedynie co moge kupić to broń i nic pozatym dodam ze gram na patchu 1.05 próbowałem też przeinstalować gre kilka razy i nic to nie pomaga jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem?
Załączniki
enada.JPG
Awatar użytkownika
Marine91
ID Steam:
ID gracza: 1

Re: kupowanie jednostek

Post autor: Marine91 »

Tutaj masz opis budowania bazy:

http://community.bistudio.com/wiki/Cons ... _Interface

Twoje pytanie dotyczy chyba tej części (czwarty kwadracik):
BIS_COIN_items = <array>;
Jednak nie wiem gdzie to dokładnie należy wpisywać. Chyba w tych bardziej zaawansowanych plikach skryptów (sqs itp. - w tym temacie nie mam niestety zielonego pojęcia). Mam nadzieję, że to Ci pomoże. Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
thisrox
ID Steam:
Numer GG: 6760268
ID gracza: 0

Re: kupowanie jednostek

Post autor: thisrox »

hmm dla mnie te skrypty to czarna magia nie da rady żebym się w tym połapał :D ale to są chyba skrypty do edytora ,a mi chodzi o to że w np. podstawowej kampani harvest red czy jakos tak w dwóch ostatnich misjach nie daje rady cokolwiek kupić i pojedyńczych scenariuszach ale dzięki stary ze chciałeś pomóc :)
PS:podejżewam ze to wina patcha 1.05 poprostu nie zgrywa sie z moim egzemplarzem gry dodam ze w poprzednich wersjach 1.02 1.03 1.04 mogłem te jednostki kupować listy odrazu byly uzupełnione ale po instalacji patcha 1.05 zrobił sie ten bład :rant może zrobią patcha 1.06 i naprawi mi ten błąd wypadało by chociaż raz przejść tą kampanie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 - wydanie 2009 rok.”