Prawdziwy Coop
Moderator: Inkwizytor
Re: Prawdziwy Coop
Bej masz finito na serwerze A2C, lepiej się nie pokazuj bo od razu
tam są drzwi.

Można wiedzieć co człowiek przeskrobał, że ma się nie pokazywać u was na serwerze?piotras pisze:Bej masz finito na serwerze A2C, lepiej się nie pokazuj bo od razutam są drzwi.
- HTM
- ID Steam:
- ID gracza: 1408
- Kontakt:
bejkolczasty pisze:Oprócz dojrzałości fizycznej, liczy się dojrzałośc psychiczna, którą posiadam.17latek to nie dla nas
czyżby zbyt dojrzały....
piotras - wygrałeś casting i tylko nerwy straciłeś....
ale i mnie dręczy pytanie.... dlaczego?
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Skrócę to wszystko do kilku słów. " Jeżeli to miał byc prawdziwy coop" to ja pozdrawiam.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
A jeśli mógłbyś się rozpisać? 

Hehe,"prawdziwy coop w stylu Bejka"...to oddawanie nie kontrolowanych strzałów w czasie trwania misji,co w końcu doprowadza do postrzelenia smiertelnego ,uczestnika misji(sory, ale nie umiałes nawet obsługiwac środkowego przycisku!Ale za to do dowodzenia pierwszy...jak coś mówię, to tak jak bym mówił do siebie(śmigłowiec).Kanał dowódców- rzecz święta-nie wolno przeszkadzać(no chyba że wróg blisko)co jakiś czas jakieś pomruki z Twojej strony.Na Cfogu masz podobno zakaz grania.Wg mnie musisz więcej grać w armę,niekoniecznie zaraz w coopy.Nie mam nic do Ciebie,ale nie gadaj bzdur bo w Armę grasz dopiero z miesiąc.Pozdro.
-
- ID Steam:
Sorry, ja wale na pełen realizm. Nie ustawiam sobie efektów strzału na 5 % a na ts 100 %.
Co do strzałów, wynikało to z ustawień technicznych w których się nie rozpisze ( tylko 1 oddałem strzał ) przy wejściu do humvee i mimo to że wcisnołem środkowy....
Heli - słyszałem że mam odpalić heli i to wszystko.
Pierwsze za nie wykonanie rozkazu - Tłumaczy sie jak co robic a nie debilne rozkazy typu nie podnoś broni, nie ważne że nie ma amunicji.
2 Ostrzeżenie dostałem za - Gadanie na ts - którego prawie nie było ( fajnie że mnie olewaliście - zapraszam na ts bo mi się nie chce pisac )
Co do strzałów, wynikało to z ustawień technicznych w których się nie rozpisze ( tylko 1 oddałem strzał ) przy wejściu do humvee i mimo to że wcisnołem środkowy....
Heli - słyszałem że mam odpalić heli i to wszystko.
Pierwsze za nie wykonanie rozkazu - Tłumaczy sie jak co robic a nie debilne rozkazy typu nie podnoś broni, nie ważne że nie ma amunicji.
2 Ostrzeżenie dostałem za - Gadanie na ts - którego prawie nie było ( fajnie że mnie olewaliście - zapraszam na ts bo mi się nie chce pisac )