Dlaczego warto kupić Armę?
Moderator: Inkwizytor
Dlaczego warto kupić Armę?
Doczekałem się wreszcie nowego komputera. Postanowiłem więc zakupić na niego jakąś nową grę. Jednak czy to aby napewno rozsądny wybór. Co gra może mnie zaoferować. Tak wiem, wiem jest to dość niszowa sztrzelanka... Ba! Symulator pola walki. Oferujący kilkadziesiąt typów uzbrojenia i pojazdów i ogromną wyspę o powierzchni 225 km. kwadratowych i te właśnie cechy przykuły moją uwagę. Jednak czy to wszystko nie jest tylko przechwałkami twórców? Czy to nie jest kolejna gra ze zmarnowanym potencjałem? Czy AI przeciwników stoi na przyzwoitym poziomie, czy gra jest długa, czy to kolejna gierka na 4, góra 5 godzin gry? Może misje są ciekawe i różnorodne, czy też może gra jest liniowa?
Re: Dlaczego warto kupić Armę?
5 godzin to zajęło mi przejście ostatniej misji w kampanii. Kampania ma 4 zakończenia.JaBajtosz pisze:czy to kolejna gierka na 4, góra 5 godzin gry? Może misje są ciekawe i różnorodne, czy też może gra jest liniowa?
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 17:15 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok, zapomniałem się tylko spytać, czy wie ktoś czy gra jest do dostania w Empiku w Świdnicy? 

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
W każdym Empiku powinieneś ją spokojnie dostać.
- Argorden
- ID Steam:
I jak chcesz kupić to pamiętaj że to nie jest jakiś CS!
Mam zassanych około 1500 dodatkowych misji sp i mp i kilka kampanii.czy to kolejna gierka na 4, góra 5 godzin gry?
Arma 2 to moim zdaniem najbardziej nie liniowa gra w jaką kiedykolwiek grałem.czy też może gra jest liniowa?
Chcę być uczciwy, ale poszukuję wspólnika. Sam nie będę się wygłupiał.
- Argorden
- ID Steam:
zgadzam się z bobi na samym edku można siedzieć całe dni a co dopiero jak dodamy kilka addonów:)
Kampanie kampaniami, potrafią czasem przynudzać, ale rozgrywki sieciowe dają kopa. Jak mam mało czasu na grę to uruchamiam sobie serwerek lokalnie i pykam sobie tak powolutku. Te wspomniane 5 godzin czasami na jedną dwie wioski ledwo wystarczyJaBajtosz pisze:Czy AI przeciwników stoi na przyzwoitym poziomie, czy gra jest długa, czy to kolejna gierka na 4, góra 5 godzin gry? Może misje są ciekawe i różnorodne, czy też może gra jest liniowa?

- Argorden
- ID Steam:
Jak trafisz na trudnego Warfare to i cały dzień nie wystarcz 

Dlaczego? Oddaje obraz pola walki, no shit man. Przede wszystkim multi wymiata. 5 godzin to ja się rozgrzewam na serwerze. Poza tym interesują mnie militaria i walka z czerwonymi:)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Spec Służby