misje po stronie napa

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
forcerecon
ID Steam:
ID gracza: 0

misje po stronie napa

Post autor: forcerecon »

Przechodzę grę arma2 drugi raz i tym razem wykonuje misję po stronie napa. Otóż jestem w pierwszej misji z napa w której mam udać się z konwojem do nowego soboru. Misja zaczyna się w ruinach zamku. Mój problem polega na tym że po otrzymaniu wskazówek od partyzanta nie mogę w ogóle dowodzić ludźmi. Mogę przełączyć się na obraz z dowolnego członka oddziału. Ale będąc dowódcą po wydaniu komendy moi marines stoją nieruchomo i nic nie robią. Jak mają rozkaz przemieszczenia się to na ikonkach jest napisane naprzód ale postacie stoją nieruchomo.

Gram na patch 0.02 ale w razie czego już pościągałem patche 1.03 i 1.04 ale nie instaluję ich na razie bo może macie inny sposób na to. Poprzednio przechodziłem grę na patch 1.04 po stronie woc i nadal było sporo błędów więc postanowiłem zagrać na podstawowej wersji po instalacji. Muszę przyznać że bez dodatkowych patchy w misji manhatan nie było zbyt wielu bugów. Nie mogłem tylko używać śmigłowca i artylerii ale przynajmniej wykonałem wszystkie zadania. Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź.
Awatar użytkownika
Matte
ID Steam:
Numer GG: 3470353
ID gracza: 2166020

Re: misje po stronie napa

Post autor: Matte »

Bo to jest najsłynniejszy bug kampanii w 1.02. Gdzieś był na to hotfix wydany przez Bohemię. Poszukaj.
Jestem BIS fanboyem! :ofp :weteran
FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

Post autor: chewie »

no dobrze, a kolejna misja Zła Ziemia. Mam przeprowadzić atak na Sobory etc. Dowodzić mam wszysckimi NAPAowcami i Razorem. Ale moge wydawac rozkaz tylko Razorowi. Po prawej stronie na dole ekranu jest taka ikona, ktora prawdopodobnie sluzy do zaznaczania pozostalych ludzi ale nie moge ni cholery tej ikony podswietlic.
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
Awatar użytkownika
thisrox
ID Steam:
Numer GG: 6760268
ID gracza: 0

Post autor: thisrox »

ctrl + space i otworzy ci sie menu kierowania resztą oddziałów
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 - wydanie 2009 rok.”